TÜBİTAK projelerinde Çankırı yine son sıralarda!

TÜBİTAK projelerinde Çankırı yine son sıralarda!

Çankırı'da Milli Eğitim'in dibe vurduğunu TÜBİTAK da tescilledi. Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve malum sendikadan güç alan okul müdürlerinin okulları listede yok.

Çankırı'da milli eğitim, malum kadrolar ile bu yıl da geçen yıl içerisinde bulunduğu bataklıktan çıkamadı. İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve kendisini destekleyen malum sendika ve sendika destekli okul müdürlerinin başarılı (!) icraatleri TÜBİTAK listesinde Çankırı'yı 75'inci sıraya çaktı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE MALUM SENDİKA
ÇANKIRI'DA EĞİTİMİ NEREYE GÖTÜRÜYOR?
Çankırı'da eğitim AKP iktidarı ile birlikte yerlerde sürünmeye tüm hızıyla devam ediyor. AKP'nin Çankırı dinamikleri, kendi yörüngelerindeki kafa yapısıyla eğitimi şekillendirme gayretleri uzun yıllardır gösterdikleri kadrolaşma çabaları ile nihayet onlar adına olumlu, eğitim alan çocuklarımız ve aileleri adına da olumsuz sonuçlar doğurmakta.

İLGİLİ HABER
Çankırı'da Milli Eğitim'in geldiği nokta - TIKLA

TÜBİTAK'ın bir önceki benzer açıklamasında 78'inci sırada yer bulan Çankırı, bu yıl büyük atak (!) göstererek 75'inci sıraya yükseldi! 

Dünyayı saran coronavirüs (Covid-19) mikrobunun verdiği tahribatın boyutları henüz net olarak ortaya çıkmamışken, Çankırı'da Muammer Öztürk'ün il müdürlüğü koltuğunda oturduğu dönemde, eğitim alanında şehre ve onun geleceği olan gençlerimize verdiği zarar başta TÜBİTAK projeleri olmak üzere, çocuklarımızın girdiği tüm sınavlarda alınan sonuçlarla kendisini net olarak gösteriyor.

HÜKÜMET ARKASINDA! SİYASETÇİLER ARKASINDA! LAKİN ORTADAKİ DURUM MALUMUNUZ...
İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk göreve geldiğinde; "Daha önce bu görevde bulunmuş isimlerden" çok daha iyi hizmetler yapabileceği düşüncesi hakimdi. Kendisini destekleyenler Çankırılı olması hasebiyle "Yerli malı yurdun malı" sloganı altında çok daha güzel işlere imza atılacağını iddia ediyorlardı. Bununla birlikte iki yılı aşkın süredir başta hükümet olmak üzere yerel siyasetçilerin de desteğini alan Müdür Öztürk, kendisini o makama getirmekte etkin rol oynayan malum sendikanın sarmalından kendisini kurtaramamış ve Çankırı'da eğitimin kalitesinin hızla aşağıya çekilmesine vesile olmuştur. 

Beklentimiz odur ki; İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk başta olmak üzere, Çankırı'nın siyasi erkleri aşağıdaki tabloyu önlerine alırlar ve içinde bulundukları resmi daha iyi görerek, gereğini yerine getirirler...

Getirmezler mi?!

tubitak-proje-listesi-cankiri-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
88 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler