Tuğba Ekinciye nitelikli dolandırıcılık davası!

Tuğba Ekinci'ye nitelikli dolandırıcılık davası!

Polise aracının çalındığı yönünde müracaatta bulunan şarkıcı Tuğba Ekinci’nin yalan söylediği, 1 sene önce karıştığı kazadan sonra hiç trafiğe çıkmadığı belirlendi

Polise aracının çalındığı yönünde müracaatta bulunan şarkıcı Tuğba Ekinci'nin yalan söylediği, 1 sene önce karıştığı kazadan sonra hiç trafiğe çıkmadığı belirlendi.

Polise yalan beyanda bulunmak ve nitelikli dolandırıcılıktan işlem yapılan Ekinci'nin, Sultanahmet'teki cumhuriyet savcılığına konuyla ilgili ifade vereceği öğrenildi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Gayrettepe'deki evinin önünden Jaguar marka otomobilinin çalındığı şikayetiyle Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. İhbarı değerlendiren Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, otomobili bulmak için soruşturma başlattı. Polis ekipleri otomobili 20 Nisan'da Güngören Tozkoparan'da Ekinci'nin bir arkadaşının oturduğu sitenin otoparkında çürümeye bırakılmış halde buldu.

Site yönetiminden bilgi alan polis ekipleri otomobilin 7 aydır sitenin otoparkında durduğu bilgisine ulaştı. Şarkıcı geçen yıl Mayıs ayında Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda kaza yapmış, kazadan sonra olay yerinden ayrılan Ekinci'ye aracı daha sonra teslim edilmişti.

Polisin açtığı soruşturma sonucunda şarkıcının kazadan sonra teslim aldığı Jaguar marka otomobilini Güngören'deki sitenin otoparkına bıraktığı anlaşıldı. Şarkıcının ayrıca çalındı dediği otomobili için kaskodan para istediğini de tespit etti.

Hakkında polise yalan beyanda bulunmak ve nitelikli dolandırıcılıktan işlem yapılan Ekinci, Sultanahmet'teki cumhuriyet savcılığına konuyla ilgili ifade vereceği öğrenildi.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler