Tuğba Özay Survivor'dan elendi

Tuğba Özay Survivor'dan elendi

Survivor 2016 55. bölümü dün akşam yayınlandı. Survivor 2016 son bölümde hem ünlüler hem de gönüllüler eleme stresi yaşadı.

TV8′in her bölümü merakla izlenen yarışma programı Survivor 2016′nın 55. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor son bölümde eleme heyecanı yaşandı.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?
Dün akşam gerçekleşen konseyde Serkay, Gizem Kerimoğlu, Tuğba Özay ve Semih büyük bir heyecan yaşadı. Bu 4 isimden en az oyu alan Tuğba Özay olunca yarışmaya da veda eden isim oldu. Tuğba Özay’ın yarışmaya veda etmesinin ardından Acun, Tuğba hakkında samimi açıklamalarda bulundu ve biraz da kural dışına çıkarak korktuğu şeyin dışarıda başına gelmeyeceğini belirtti.

FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?
Dün akşam elemeden önce final sembol oyunu oynandı. Oyunu erkeklerde Efecan alırken kadınlarda ise Gizem Memiç aldı. Köfte, patates ve ayran ödülü ise bu sayede Gönüllüler'e gitmiş oldu.

ELENİR ELENMEZ ONA KOŞTU!

tugba-ozay-survivor-elendi-resim-04-002.jpg

Adadan ayrılır ayrılmaz herkes onun ne gibi bir açıklama yapacağını beklerken o sosyal medya hesabından adada en çok özlemini çektiği şeyi gerçekleştirirken çekilmiş bir karesini paylaştı. Çikolata yerken çekilmiş bir kare paylaşan Özay, fotoğrafın altına şunları yazdı: “Canlarım, bir tanecik sevenlerim, dostlarım, tubistlerim, harika yüreklerim, konuşacağımız çok şey var. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Ama şimdi bir kadının asla hayır diyemeyeceği şeyi yemem gerek. Nedir? Çikolata…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler