Ulusal düzeydeki sempozyuma Çankırı Barosu ev sahibi

Ulusal düzeydeki sempozyuma Çankırı Barosu ev sahibi

19 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek organizasyonun hazırlıkları tamamlandı.

Çankırı Barosu Başkanı Av. İdris Şahin ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Başkent’te çeşitli ziyaretlerde bulundular. Baro Başkanı ve üyelerinin ilk ziyareti Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç oldu. Çankırı Baro Başkanı ve yönetim kurulu ile öğle yemeğinde bir araya gelen Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç’la yapılan görüşme yemek sonrası makam odasında devam eden görüşme hayli sıcak bir ortamda geçti.

ZİYARETLERDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN

Daha sonra Anayasa Mahkemesi üyeliğine yeni seçilen Afyonkarahisar Baro Başkanı Avukat Celal Mümtaz Akıncı’nın makamında ziyaret edilerek yeni görevinde başarılar dilendi. Çankırı’dan getirilen tuz lambası ve helvadan oluşan hediyeler her iki ziyarette de takdim edildi.

BAROLAR BİRLİĞİNDE SEMPOZYUMUN AYRINTILARI KONUŞULDU
Anayasa Mahkemesindeki ziyaretleri tamamlayan Çankırı Barosu heyeti, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Vedat Ahsen Coşar’la bir araya gelerek 19 Şubat Cumartesi günü Çankırı’da yapılacak olan “Yeni Borçlar Kanunu Tanıtım Sempozyumu”nun ayrıntıları görüşüldü.

Başkent’te yapılan ziyaretlerle ilgili olarak konuşan Baro Başkanı Av. İdris Şahin “Yönetim Kurulu üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin her biri Çankırı adına olumlu gelişmelere ışık tutacak düzeyde yaşanmıştır. Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Kılıç’ın baromuz yönetim kuruluna göstermiş olduğu ilgi her birimizi ayrı ayrı gururlandırdı. 19 Şubat Cumartesi günü Türkiye Barolar Birliği’nin desteğinde Çankırı’da ilk kez gerçekleşecek ulusal ölçekte bir sempozyumun çalışmaları bugün için tamamlanmış durumda. Böylesi bir organizasyonun Çankırı adına Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleşecek olması bizleri heyecanlandırmakta.” dedi.

Baro'nun Başkent ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri Av. Hüseyin Sipahi, Av. Lütfi Ersoy, Av. Ali Kedersiz, Av. Abdulkadir Çelik ve Avukat Serdar Kantar bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler