Üniversiteden lokal televizyon çalışması

Üniversite'den lokal televizyon çalışması

Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali İbrahim Savaş, Has Parti Çankırı İl'i ziyaret etti.

Rektör Savaş, geçtiğimiz gün gerçekleşen ziyarette pazar günü vefat eden Prof.Dr. Necmeddin Erbakan için taziye dileklerinde bulundu.

Has Parti Çankırı İl Başkanımız Şevket Koç ise "Türkiye, yetiştirmiş olduğu çok önemli bir devlet adamı, ilim insanı ve siyasetçiyi kaybetmiştir. Milletimizin ve islam aleminin başı sağolsun. Verdiği büyük mücadele ile ülkemizde, islam dünyasında çığır açan ve önemli hizmetler yapan çok değerli büyüğümüz, muhterem Erbakan Hocamızın vefat bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Erbakan hocamızın siyasi mücadelesi, her türlü tartışmanın üstündedir. Mekanı cennet olsun." dedi.

LOKAL TELEVİZYON ÇALIŞMASI
Rektör Savaş ise kampüs alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. "Çankırı'nın bir televizyon kanalı bulunmadığı için üniversite ile ilgili çalışmaları anlatmak üzere lokal bir televizyon yayını üzerinde çalıştıklarını belirtti. Sivil toplum kuruluşları ile diyaloğa çok önem verdiklerini belirten Savaş, çünkü sivil toplum kuruluşları toplumlarda çimento görevini üstlenmektedir."dedi.

Uluyazı Kampüsünde var olan sekiz inşaata kısa süre içerisinde yenilerinin de ekleneceğini belirten Savaş, Uluyazı Kampüsünün bir yıllık bir maziye sahip olduğunu dikkat çekerek devam eden sekiz inşaatın üçünün bitmiş durumda olduğunu da ifade etti. Çankırı Karatekin Üniversitesi’nin gerek öğrenci sayısı gerekse de akademik ve idari personel sayısı bakımından daha yeni kurulan üniversitelerin pek çoğunu geride bırakarak büyük bir atılım yaptığını belirten Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, bu başarının altında ekip çalışmasının yer aldığını da sözlerine ekledi.

Ziyaret, Rektör Ali İbrahim Savaş'ın önümüzdeki günlerde kampüs alanına, Uluyazı Kampüsü hakkında bilgi vermek üzere Has Parti il teşkilatını daveti ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler