Vali Özcan, en kıdemli gazeteciyi  ziyaret etti

Vali Özcan, en kıdemli gazeteciyi ziyaret etti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bizim Çankırı gazetesi sahibi Ali Kör, işyerinde ziyaret edildi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Bizim Çankırı gazetesinin sahibi ve faal gazetecilik yapan Ali Kör’ü işyerinde ziyaret etti.

Çankırı’nın duayen gazetecisini ilerlemiş yaşına rağmen aktif olarak işinin başında görmekten memnun olduğunu belirten Vali Özcan, “Sizler çok önemli ve zor bir görevi büyük bir fedakârlık içinde yapıyorsunuz. Sayın Ali Kör’ün de yılların tecrübesiyle işinin başında, gençlere hamilik etmesi çok güzel. Memleketimize sağlıkla nice hizmetler etmenizi arzu ediyorum” diye konuştu.

Basının kamuyu denetleme ve bilgilendirme görevlerini birlikte yürüttüğüne dikkat çeken Özcan, “Sizler eleştirilerinizle bizlerin daha doğru, daha iyi hizmet yapmamıza yardımcı olurken, yaptığımız hizmetlerinde vatandaşlarımıza duyurulmasını sağlıyorsunuz” dedi.

Ali Kör, gazeteciler günü ile idareciler gününün aynı tarih olduğuna vurgu yaparak Vali Özcan’ın İdareciler Günü'nü kutladı. Çok yoğun bir program içinde ziyaretin gerçekleşmesinden mutlu olduğunu belirten Ali Kör, tecrübelerini ve bilgilerini çalışarak gelecek nesillere aktarıyor olmanın kendisine ayrı bir güç ve heyecan verdiğini ifade etti.

Ziyaret Çankırı sorunlarının çözümü konusunda karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler