Vali Özcana zulmeden siyasi(ler) kim(ler)?

Vali Özcan'a 'zulmeden' siyasi(ler) kim(ler)?

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü...

Geride bıraktığımız hafta içerisinde Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın 2013 yılında yapılan hizmetleri açıkladığı basın toplantısında sarfettiği "... Şimdi zulüm yapılıyor bana" cümlesi ile birlikte yoğun tartışma da beraberinde geldi.

Çankırı kamuoyu "Çankırı valisine hangi siyasi(ler) zulüm ediyor?" sorusunu sorarken bu sorunun da yanıtının ortaya çıkması isteniyor.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Çankırı ziyaretinde ortaya çıkan bu karede başta Çankırı milletvekili İdris Şahin olmak üzere, milletvekili Hüseyin Filiz ve Belediye Başkanı İrfan Dinç Vali Özcan'la birlikte aynı masada!

AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ise milletvekili İdris Şahin'in sağında yer almasına karşın fotoğraf karesine girememiş...

ŞİMDİ SORUYORUZ?
Çankırı'da yapılacak  yeni Hükümet Konağının yeri konusunda yaşanan çok sayıda tartışma geride kaldı. Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin Çankırı Valisi "bana zulüm ediliyor" diyorsa bu zulmü yapanlar olmalı?

Öyleyse bu zulmü yapan ya da yapanlar da ortaya çıkmalı!

Söz sende okuyucu!

Vali Özcan'a "zulmü" kimin yaptığı konusunda sadece ve sadece 'isim' istiyoruz. Fotoğraf karesinde yer alan 3 isimden hangisi ya da hangileri Vali Özcan'a zulum yapıyor?

Milletvekili Şahin mi? Milletvekili Filiz mi? Belediye Başkanı Dinç mi? Yoksa AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu mu?

Şimdiden belirtelim "isim" dışında kurulacak cümlelerle kaleme alınan yorumlar yayımlanmayacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler