Vali Özcandan online halk günü

Vali Özcan'dan "online halk günü"

İlk uygulama Salı günü gerçekleşti ve vali Özcan'ı 50 kişi msn adresine ekledi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan haftanın bir günü, vatandaşlarla internetten online görüşerek sıkıntılarını dinliyor. İlk uygulama salı (dün) günü 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşti.

Teknolojik gelişmeler paralelinde halkla irtibata geçmenin daha etkili olduğunu dile getiren Çankırı Valisi Özcan, internette msn aracılığı ile kendisini ekleyen kişi sayısının 50 olduğunu, ancak ilk olması nedeniyle sadece 10 kişi ile görüşüp, dertlerini ve isteklerini dinleyebildiğini ifade etti. Vali Özcan, "Bir vatandaşımız E-80 kavşağına köprülü üst geçit istedi. Başka bir vatandaşımız ise dükkanın önünde araba parkının yasak olduğundan ve bu yasağın çözülmesi hakkında yardım istedi." dedi.

İSTANBUL'DAKİ ÇANKIRILILAR DA İLGİ GÖSTERDİ

Çankırı Valisi'nin bu uygulamasına İstanbul'da yaşayan Çankırılı vatandaşlar da ilgi gösterdi. İstanbul'da yaşayan Çankırılı bir vatandaş, Korgun ilçesindeki sulama gölünün ne zaman tamamlanacağını sorarak Vali Özcan'dan yardım talebinde bulundu.

FACEBOOK VE TWİTTER DA SIRADA

Halkın bu tür isteklerini dinlemek için "online halk günü" yapmaya devam edeceklerini dile getiren Vahdettin Özcan, Çankırı halkının interneti az kullandığından yakındı. Vali Özcan, ilerleyen günlerde yapılacak "online halk gününde" ise Facebook ve Twitter üzerinden daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Son olarak verebileceğimiz bilgi Vali Vahdettin Özcan'a salı günleri msn adresinden ulaşmak istiyorsanız [email protected] 'u mevcut listenize eklemeniz yeterli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler