VALİ UZUNA ÇAĞRI! Kaçak güreşmeyi bırak da!

VALİ UZUN'A ÇAĞRI! Kaçak güreşmeyi bırak da!

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun sözüm ona "muhatap kabul etmeme" hal ve

davranışından yola çıkarak, yaptığımız haberlere gerek "kişisel" gerekse "basın bürosu" aracılığı ile bugüne kadar yanıt vermezken, tercihini "kaçak güreşme" metodundan yana kullanıyor!

Göreve başladığı günden bu yana gerek Çankırı Postası gerekse Sözcü18.com adresinden gündeme getirdiğimiz eleştirileri "görmezden" gelerek kendince farklı bir strateji izleyen Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, "bizsiz" de yapamıyor! Eline geçirdiği en ufak fırsatı gerek Çankırı ticaretinde, gerekse siyasetinde etkin olan insanlara karşı "bizleri kötülemekten" başka bir iş yapmayan Vali Uzun, bunun son örneğini önceki gün yine gerçekleştirdi.

BizimÇankırı gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre Vali Uzun, isim vermeden "dolaylı olarak" Sözcü18.com yazarları Vedat Beki ve İbrahim Zencirci'yi hedef alan cümleleri dile getirmiş! İsterseniz gelin, sözü edilen gazetenin internet sayfasında yer alan haberin "bizimle" ilgili olan bölümünü sizlerle paylaşalım:

"Çankırı Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği Platformu komisyonları oluşturuldu
Vali Uzun “ÇANKIRI BİZİM, HİZMETİ BİZLER YAPACAĞIZ!”

Hayrettin Çelikten’in Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanlığına başlaması ile Çankırı için arayışların başlama sonrası, siyasi partiler dışında, Çankırı’da bulunan Sendikalar, Dernekler, Meslek Odaları’nın bir araya getirilmesi ile Çankırı Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği Platformu kurulması kararlaştırılmıştı.

Tüzüğü dahi hazırlanan platformun, resmi kuruluşu yasalara uymadığı için gayri resmi olarak meydana getirilmiş, geçici yürütme kurulu komisyonları taslak halinde belirlenmiş, Salı günü akşamı yapılan toplantıda komisyonlara son şekli verilmiş, çalışmalara başlanmıştır.

Düzenlenen toplantıya Vali Şemsettin Uzun, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, platform üyeleri ile basın katıldı.

Vali Şemsettin Uzun yemek sonrası ayrılırken ayaküstü kısa bir konuşma yaparak “Çankırı bizim. Çankırı’ya hizmeti biz yapıp, biz üreteceğiz. Sizler birlik ve beraberlik içinde olun. Çankırı’yı Çankırı’da yaşayan sizler kurtaracaksınız.  Çankırı’ya gelişimden bu tarafa icraatlarım ve şahsım hakkında bir sürü yazı yazıldı.  İnceledim Çankırı’da yaşayan insanlardan olmayan kişilerin Çankırı’ya hizmet verenlerin şevkini kıran yazılar uydurma yazılar olduğu kanaatine vardım.

Çankırı’ya bir çanta ile gelip, giden kimselere itibar etmeyin. Çankırı bizim! Çankırı’yı Çankırı’da yaşayan insanlar, yani bizler geliştirip, kurtaracağız. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olursak, Çankırı’ya nifak sokmak isteyenler emellerine erişemezler. Çankırı için bir güçbirliği platformu oluşturulmuştur. Çalışmalara sarılalım!”
dedi."

KAÇAK GÜREŞMEYİ BIRAK DA! YAKIŞANI YAP!
Evet... Çankırı Valisi Şemsettin Uzun buyurmuşlar! Göreve geldiği günden bu yana kendisini eleştiren yazılarla ilgili araştırma yaptırmış ve "... Çankırı'da yaşayan insanlardan olmayan kişilerin Çankırı'ya hizmet verenlerin şevkini kıran yazılar uydurma yazılar olduğu kanaatine vardım" (!)

Çok önemli bir iş yapmış da bizim haberimiz yokmuş! Sayın Vali Uzun yapılan eleştirilerin de "... uydurma yazılar olduğu" kanaatindeymiş! Sevsinler sizin "uydurmanızı" (!)

Son olarak İndağı'ndaki karayolunda "toza dumana karışan trilyonlar da" uydurma!

Oturduğunuz lojmanda gelir gelmez ayağının tozuyla yaptırdığınız "keklik kafesi" de uydurma!

Devletin kesesinden "siyasetçilere yedirdiğiniz caba da" uydurma!

Kamyoncular lokalinde, "bizim seçtirdiğimiz" Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile "okey oynadığınız" da uydurma!

Öyle mi...

Sıralamaya kalkarsak, bu sayfalar uzar da uzar!

Hodri meydan!

Tarihi siz saptayınız! Platformu siz seçiniz!

Var mısınız, "Çankırı'ya nifak sokmak isteyenler"den addettiğiniz "Çankırı'ya bir çanta ile gelip giden kimselere itibar etmeyin" (!) dediğiniz ama "isim veremediğiniz" Vedat Beki ve İbrahim Zencirci ile Çankırılı'nın huzurunda tartışmaya!

Bu açık bir davettir!

Hodri meydan! Görelim bakalım, kucağınızda neler varmış! Sadece biz değil, bütün Çankırılı şahit olsun!

Bu kentin Valisine her şey yakışır! Ama "kaçak güreşmek" asla yakışmaz!

Çünkü "adil kullanılmayan güç" güç olmaktan çıkar!

Ve göreve geldiğiniz günden bu yana "elinizdeki gücü" çok kişiselleştirdiniz ve de hiç mi hiç "adil" davranmadınız!

Bunun daha da ötesi var mı bilmiyoruz ama; Sizin de dediğiniz gibi "elimizde bir çanta" çıktık biz bu yola!

"Yetkisiz" ve de "etkili" (!)

Hiç değilse "yetkili" ve de "etkisiz" değiliz!

Bir daha "hodri meydan" (!) Tarihi ve adresi "dört gözle" bekliyoruz...

İmza: "Yetkisizlerden" yetkiliye! "Etkililerden"den etkisize!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler