Vapur ve THY seferlerine lodos iptali

Vapur ve THY seferlerine lodos iptali

Çanakkale'de beklenen kuvvetli lodos nedeniyle bugünden itibaren Gökçeada ve Bozcaada'ya olan seferlerin 3 gün boyunca durdurulduğunu açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kuvvetli lodos uyarısı nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada’da 3 gün sefer yok. Çanakkale’de öğleden sonra beklenen kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle bugünden itibaren 3 gün boyunca Gökçeada ve Bozcaada’ya deniz seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

THY SEFERLERİ DE İPTAL EDİLDİ
Bugün saat 17:00′den itibaren Marmara’da kuvvetli lodos ve yağışın beklenmesi nedeniyle Atatürk Havalimanı’ndan yapılacak seferler için havayolu şirketleri ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi önlemlerini aldı. Saatteki hızı 100 km’yi bulacağı kaydedilen lodos uyarısını dikkate alan Türk Havayolları yarın yapacağı iç ve dış hat seferlerinden 103'ünü iptal etti.

Türk Hava Yolları internet sitesinden yolcularına duyuru yaparak iptal edilen seferleri açıkladı. THY’nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Meteorolojik raporlar ışığında, beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yolları’nın uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirler alınmaktadır” denildi.

THY 2 ŞUBAT'A KADAR SAYISIZ UÇUŞ İPTALİ YAYINLADI - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler