Vekil dahi mahalle baskısına karşı duramadı

Vekil dahi mahalle baskısına karşı duramadı

Toplumumuzun onulmaz yaralarından biri olan

"mahalle baskısı" şiddetini bu kez milletvekili üzerinde gösterdi.

24 Kasım Çarşamba günü Çankırı'ya alışılmışın dışında sakal bırakmış bir imajla gelen Ak Parti milletvekili Suat Kınıklıoğlu'nu 27 Kasım Cumartesi günü yapılan parti toplantısında bu kez "sakalsız" görenler en az ilk günkü gibi şaşırmışlardır.

Sözcü18 olarak 3 gün arayla yaşanan değişikliğin nedenini  milletvekili Kınıklıoğlu'na sorduk ve "Bıraktığım sakalın bana yakıştığını düşünüyordum ama çevrenin algılaması öyle değilmiş" dedi. Kınıklıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

MAHALLE BASKISI NEDENİYLE KESTİM!
"Sizin de belirttiğiniz gibi Öğretmenler Günü dolayısıyla Çankırı'ya yaptığım ziyarette sakallarım vardı. Bana da yakıştığını düşünüyordum. Ancak gerek TBMM'deki parti gurubumuzda gerekse Çankırı'da gösterilen tepkilere şaşırmadım dersem yalan olur.  Çevremde birçok kişi 'çok güzel olmuş' derken, bakışları ile tam tersi bir durum sergiliyorlardı. Ben de yaşanan durumu daha fazla sürdürmeme adına çarşamba günü Ankara'ya döndüğümde sakalları kesmek zorunda kaldım."

Milletvekili Kınıklıoğlu'nun bu sözleri karşısında "Demek ki mahalle baskısı kendisini fena hissettirdi" görüşümüze karşılık "Evet, aynen öyle oldu. Bana yakıştığını düşündüğüm sakallarım, mahalle baskısına kurban gitti" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler