Voleybolda Çankırının gururu oldular

Voleybolda Çankırı'nın gururu oldular

Çankırı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Zonguldak'taki müsabakalarda Çorum Atatürk Lisesini finalde yenerek grup birinciliğine gitmeye hak kazandı

Çankırı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, uzun yıllardır okullarımızın sporda hasret kaldığı bir başarıya imza atarak Çankırı’nın gururu olmayı başardı. 

Zonguldak'ta yapılan liselerarası voleybol grup birinciliği müsabakalarında Çorum, Kastamonu, Karabük, Bolu, Sinop ve Afyonkarahisar'ın temsilcilerini geride bırakan Çankırı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, final maçında Çorum Atatürk Lisesi'ni 3-2 yenerek Adana'da yapılacak olan final müsabakalarında Çankırı'yı temsil etme hakkını kazandı.

Grup maçında, tie-break setinde 15-13 yenildiği Çorum Atatürk Lisesi'ni final maçında, tie-break setinde 15-11 yenme başarısı göstererek grup şampiyonluğunu kazandı.
 
Şampiyon takımın Beden Eğitimi öğretmeni Salih Atak; "Gençlerimizi kutluyorum. Bize, uzun yıllar tadamadığımız bir mutluluk yaşattılar. Çankırı’mızı  grup maçlarında başarıyla temsil ettiğimize inanıyorum. Şampiyonluğumuz Çankırı’mıza ve okulumuza hayırlı olsun” dedi.
 
19 Mart 2011 tarihinde Adana ilinde yapılacak olan Türkiye Liselerarası Voleybol yarı finallerine katılacak olan Çankırı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi voleybol takımının  buradaki  oynanacak maçlarda benzer başarıyı sergilemesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler