Yakup Amca, hükümetin yardımlarından şikayetçi

Yakup Amca, hükümetin yardımlarından şikayetçi

Ak Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu'na

hükümetle ilgili en büyük eleştiri, baba ocağı Mart köyünden geldi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu geçtiğimiz hafta sonunu hemşehrileri ile birlikte geçirdi. Milletvekili Kınıklıoğlu'na baba ocağı Mart köyünde muhtar ve ihtiyar heyeti tarafından karşılandı. Yapılan karşılıklı sohbette eski ve yeni dönem karşılaştırması ile birlikte geleceğe dair beklentiler konuşulurken, Yakup Amcanın söze girerek "Hükümetin 65 yaşını doldurmuş ve sosyal güvencesi olmayan herkese maaş bağlaması sonucu bizler evde kaldık" (!) şikayeti çevredekileri şaşkına uğrattı. Yakup Amca sözlerini sürdürerek "Devlet, yiyecek ve yakacak yardımı yapıyor. Böyle olunca da dul bayanların hiçbirisi evlenmek istemiyor! Böyle olunca da yaşlı bekarlar olarak bizler hayli sıkıntı yaşıyoruz" dedi. Yakup amcanın bu serzenişi karşısında bir hayli şaşıran milletvekili Kınıklıoğlu, "Desene, hükümetin yardımları seni bekar bıraktı! Seni evlendirirsek sorunu çözeceğiz anlaşılan" diyerek işi tatlıya bağladı.

ELDİVAN'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Mart köyü ziyaretinin ardından Eldivan ilçesine geçen Kınıklıoğlu, Eldivan Ak Parti İlçe Başkanı Latif Ak, Belediye Başkanı Hüseyin Kantaş ve İl Genel Meclisi üyesi Faruk Dilsiz tarafında karşılandı.

Belediye Başkanı ile makamında bir araya gelen Kınıklıoğlu, futbol sahası, 500 kişilik kapalı spor salonu, kum ocağı ve doğal arıtma tesislerinin inşası gibi ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı ve bahse konu yerlere bizzat giderek incelemelerde bulundu. Kınıklıoğlu, Belediye Başkanı Kantaş'a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, hemşehrilerine de başkanlarını desteklemeleri konusunda telkinde bulundu.

ORTA'DA TAZİYE ZİYARETİ
Temaslarına Orta ilçesinde devam eden Kınıklıoğlu, Orta İlçe Başkanı Halil Akpunar tarafından karşılandı. Uzun yıllar Almanya’da  çalıştıktan sonra Orta ilçesine dönen ve bir süredir rahatsız olan ancak tedavi sürecinde yaşamını yitiren Mehmet Canbaz’ın cenaze namazına katılan Kınıklıoğlu, ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Ardından ilçe yönetimi ile bir araya gelen Kınıklıoğlu ilçenin sorunları, son dönemde meydana gelen gelişmeler ve beklentiler konusunda bilgi aldı.

Kınıklıoğlu, temaslarının ardından hemşehrilerinin yakın ilgi ve alakalarından memnun olarak günün geç saatlerinde Ankara'ya döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler