Yalçın Sezer, Bozkurt ilçesine AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı

Yalçın Sezer, Bozkurt ilçesine AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı

Türkiye Tarımsal Bal Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda İstanbul Bal Üreticileri Birliği Başkanı Yalçın Sezer, AK Parti'den Kastamonu/Bozkurt ilçesi Belediye Başkan aday adayı oldu.

TÜRKİYE Tarımsal Bal Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Sezer, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için AK Parti'den Kastamonu ili Bozkurt ilçesi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Ayrıntılar geliyor...

bozkurt-ilcesi-akp-aday-adayi-yalcin-sezer-resim-03.jpg

YALÇIN SEZER KİMDİR?

11.12.1971 İstanbul doğumlu Yalçın Sezer. İlk, orta, lise ve üniversite eğitiminin tamamını İstanbul’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden 'biyolog' olarak mezun oldu.

2006 yılında Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Yüksek Lisansını tamamladı ve 'Uzman Biyolog' ünvanını aldı.

1995 yılında öğretmen olarak atandı. Ülkenin çeşitli yerlerinde 32 yıl öğretmenlik görevini ifa ettikten sonra en son Bahçelievler Kemal Hasoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden emekli oldu.

2006 yılında İstanbul Bal Üreticileri Birliği'ni kurdu ve halen başkanlığını sürdürmekte.
2019 yılında Türkiye Tarımsal Bal Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı oldu.
15 yıldır Köy TV'de program yapımcısı ve sunucu olarak görev yapmakta.

Arıcılık anlamında 13 kez dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımla gerçekleştirilen İstanbul Arıcılık ve Arı Ürünleri Festivali’nin Organizasyon Başkanlığı görevini de başarıyla yürütmektedir.

Kastamonu/Bozkurt ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Yalçın Sezer, evli ve bir erkek çocuk sahibidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler