Yaşanan durum Başkanın ayıbıdır

"Yaşanan durum Başkan'ın ayıbıdır"

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten Sözcü18'e önemli açıklamalarda bulundu.

Çankırı Ticaret Sanayı Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sözcü18'e önemli açıklamalarda bulundu.

Cuma akşamı TRT Anadolu'da yayımlanan "Yerinde Konuşuyoruz" adlı canlı yayında bulunmaması nedeniyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede "Sayın Belediye Başkanı böyle uygun görmüş" demekle yetindi.

Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çelikten "Temsil ettiğim oda ve şahsım olarak Çankırı adına yaptıklarımız ortada. Ancak bazı kişi ve kurumlar icraatlerimizi kasıtlı olarak görmezden gelme davranışı içerisindeler. Benim için hiç de önemli değil. Bugüne kadar kimseye şirin görünme adına icraat yapmadım. Bundan sonra da yapma şansım yok." dedi.

BELEDİYE BAŞKANI DAVET ETMEDİYSE...

Başkan Çelikten'e "Çankırı'nın masaya yatırıldığı bir programda yer almamanızı nasıl açıklarsınız?" şeklindeki sorumuza "Benim o programdan günler öncesinden haberim vardı. Sayın Valimiz de 'Cuma akşamı programını ona göre ayarla' demesine karşın, programla ilgili davetleri yapan sayın Belediye Başkanımızın beni davet etmemesi kendisinin ayıbıdır" diyerek yanıtladı.

Başkan Çelikten sözlerini "Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapmamız gerekenleri yaşadığım tüm sıkıntılara karşın yerine getirmenin gayreti içerisindeyim. Sahip olduğum işletme ile de Çankırı'da vergi rekortmenleri listesinde ilk 3'ün içindeyiz. Çankırı'nın ihracat şampiyonuyuz. Dünyanın sayılı ülkelerine ürün ihraç ederek hem bölgenin kalkınmasına hem de yarattığımız istihdamla insanımızı mutlu ve huzurlu etmenin gayretindeyiz. " şeklinde tamamladı.

TOBB'DAN TİCARET ODASI'NA 92 BİN TL

Başkan Çelikten Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili son gelişmeler hakkında da bilgi verdi. Çelikten "TOBB Başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Odamıza gösterdiği yakın ilgi sonucu dış cephe ve içerideki yapı üzerinde tadilat çalışmalarında kullanılmak üzere 92 bin tl yardım aldık. Bu çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak." dedi.

"2013 yılında yapılacak olan Oda seçimlerinde yeniden aday olacak mısınız?" şeklindeki sorumuza ise Başkan Çelikten "Şu an gündemimde böyle bir seçim yok. Zamanı geldiğinde gereken açıklamayı yaparım" diyerek "Yeniden aday olmayacak" tartışmalarına da son noktayı koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler