Yaşar, Turkcell Vadi İstanbul’da en güzel aşk şarkılarını söyledi

Yaşar, Turkcell Vadi İstanbul’da en güzel aşk şarkılarını söyledi

Bir önceki akşam Yıldız Tilbe ile 3 bin kişiyi bir araya getiren Biletinial, 18 Haziran akşamında da sevenlerini Yaşar ile buluşturdu.

2022 yazının konser takvimini açıklayan Biletinial, müzikseverlere keyif dolu anılar yaşatmaya devam ediyor. Biletinal, 17 Haziran’da Turkcell Vadi’de oldukça ilgi gören Yıldız Tilbe konserinden sonra 18 Haziran’da da yorumcu, besteci ve söz yazarı Yaşar’ı sahnesinde ağırladı. Yaşar seslendirdiği şarkıları ile dinleyicilerine adeta 90’lar gecesi yaşattı.

18 Haziran Cumartesi akşamı hayranları ile Biletinial Yaz Konserleri’nde buluşan Yaşar, 90’lı yıllardan beri dillerden düşmeyen şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Sevilen şarkıcının Kumralım, Ebruli, Gel Benimle gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarına kalabalık bir ağızdan eşlik etti.

Yoğun ilgi gören konser daha önceki konserler gibi Turkcell Vadi İstanbul Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti. 7’den 77’ye her yaş grubundan seveni olan şarkıcının hayranları Turkcell Vadi tribünlerini doldurdu.

Konser öncesinde ise Biletinal’ın sosyal medya hesabından seçtiği takipçileri ile kulisinde bir araya gelen Yaşar, bu buluşma ile konseri öncesinde enerji depoladı.  

Sahnede ilk olarak "Cezayir Menekşesi” şarkısını seslendiren Yaşar, gece boyunca orkestra ekibi ve seyircilerle şakalaştı. İlk yarıda daha çok aşk şarkılarına yer veren sanatçı ikinci yarıda tempoyu arttırarak sevenlerine coşkulu dakikalar yaşattı. Konser alanı iyice hareketlenince ünlü şarkıcı arka taraflarda kalan kalabalığı sahne önüne dans etmeye davet etti. Hareketli şarkıların ritmine kendini bırakan seyirci şarkıları bir ağızdan söylerken, Yaşar bu anları selfie yaparak ölümsüzleştirdi.

Başladığı günden beri yoğun ilgi gören Biletinial Yaz Konserleri, yeni sanatçılar ile yaz boyunca devam edecek. Açıklanan takvime göre 1 Temmuz’da yeniden Yıldız Tilbe’yi ağırlayacak olan konser serisi, 2 Temmuz’da Gülşen ve 17 Temmuz’da Can Bonomo ile devam edecek. Biletinial’ın gelecek dönem etkinliklerinden haberdar olmak ve eşsiz deneyimlerle tanışmak için biletinial.com’u ziyaret edebilirsiniz.

image00018-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler