Yeni Bakan, Müdür Öztürk'ü koltuğundan uçurdu!

Yeni Bakan, Müdür Öztürk'ü koltuğundan uçurdu!

Milli Eğitim Bakanlığı koltuğuna oturan Mahmut Özer'in ilk icraati ortaya çıktı. Yeni bakan Özer, "doğdukları şehirlerde İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan" bürokratları yerlerinden eden karara imza attı!

Milli Eğitim Bakanlığı'na atanan Mahmut Özer, ilk icraat olarak Genel Müdürleri değiştirdi. Sonrasında 81 İl Milli Eğitim Müdürü ile birlikte önceki gün bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan sızan bilgilere göre il milli eğitim müdürleri arasında önemli bir 'revizyon' yaşanacak. Öncelikli olarak 'doğum yerleri'nde görev yapan 21 il milli eğitim müdürünün önemli bir bölümü 'müdürlük' koltuğundan alınırken bazıları da başka illerde görev yapmaları için atamaları gerçekleştirilecek.

ÇANKIRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINIYOR!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin Bakanlık kaynaklarından elde ettiği bilgilere göre 3 gün okul müdürlüğü yapmadığı halde Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunda uzun süredir oturan Muammer Öztürk'ün görevden alınacağı öğrenildi.

DOĞDUKLARI ŞEHİRLERDE GÖREV YAPAN İL MÜDÜRLERİ

Antalya: Hüseyin Er, Artvin: Fahri Acar, Aydın: Seyfullah Okumuş, Bitlis: Mehmet Emin Korkmaz, Denizli: Süleyman Ekici, Elazığ: Feyzi Gürtürk, Erzurum: Salih Kaygusuz, Kars: Aydın Açay, Kastamonu: Cengiz Bahçacıoğlu, Kırklareli: Hüseyin Kalkan, Kırşehir: Metin Alpaslan, Konya: Seyit Ali Büyük, Kütahya: Hasan Başyiğit, Malatya: Battal Kayban, Manisa: Mustafa Dikici, Şanlıurfa: İsmail Yapıcıer, Yozgat: Yusuf Yazıcı, Bayburt: Cengiz Karakaşoğlu, Ardahan: Erol Bulut ve Kilis: Mehmet Emin Akkurt.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler