Yeni mali müşavirler ruhsatlarını aldılar

Yeni mali müşavirler ruhsatlarını aldılar

Çankırı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında düzenlenen törenle 3 isme SMMM ruhsatları takdim edildi.

Çankırı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen törenle Seyit Koç, Arif Görgülü ve Osman Gülmez’e SMMM ruhsatları takdim edildi.

Yeni meslektaşlarına ruhsat takdimi nedeniyle bir konuşma yapan Çankırı SMMMO Başkanı Uğur Altıparmak, “Zaten camiamız içinde olan, belge almak suretiyle de ünvanlarına kavuşan sevgili arkadaşlarım, staja başlama sınavı, staj bitirme sınavı derken oldukça zorlu bir süreci başarıyla tamamladınız. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir oldunuz ve ruhsatınızı alıyorsunuz. Aslında asıl zorluk bu belgenizin sorumluluğunu taşıyabilmektir. Kendinize, mesleğinize, müşterilerinize olan saygınız hiç eksilmemelidir. Mesleğinizi yaparken bağımsız, tarafsız ve dürüst olacaksınız. Mevzuat sürekli takibinizde olacak ve değişiklikleri hiçbir zaman kaçırmayacaksınız. Nasıl ki bir sanatçı içi kan ağlasa da mesleğinin gereğini hiç kimseye fark ettirmeden yapıyorsa, sizler de sorumluluğunuzun gereğini her şartta yerine getireceksiniz. Yılın her günü formunuzda olacak ve yoruldum demeyeceksiniz. Oldukça riskli, riskli olduğu kadar da haz veren bir mesleğiniz oldu. Size, ailenize, camiamıza hayırlı olmasını diler, tebriklerimi sunarım” dedi.

Ruhsat töreni sırasında oda üyelerine Garanti Bankası sanal pos (garanti tahsilat sistemi) sistemi hakkında da bilgi verilerek, oda üyeleri bilgilendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler