Yeni nesil URL kısaltma servisi L24.im

Yeni nesil URL kısaltma servisi L24.im

URL kısaltma işlemi, kısaltma servisleri ile yapılan bir işlem olmakla birlikte internet üzerinde birçok kısaltma sitesi bulunur.

URL kısaltma işlemi son dönemlerde özellikle web sitesi olan kişilerin yaptığı işlemlerden birisidir. URL kısaltma işlemi, kısaltma servisleri ile yapılan bir işlem olmakla birlikte internet üzerinde birçok kısaltma sitesi bulunur. Bu siteler içinde yeni nesil URL kısaltma servisi olan L24.im servisi son derece popüler ve profesyonel bir servistir.

Yeni nesil kısaltma servisi olan L24.im servisi, ARGE 24 tarafından geliştirilen profesyonel ve kapsamlı bir servistir. Servis kapsamında kullanıcı sayısını belirleyebileceğiniz gibi aynı zamanda linklerin aktif kalacağı süreyi de ayarlayabilirsiniz.

L24 profesyonel ve ücretsiz URL kısaltma

L24.im link kısaltma servisi, genel olarak kullanımı ücretli olan bir servistir. Ancak servise yeni üye olduysanız ve link kısaltma yapmak istiyorsanız ücretsiz hesap açarak 7 gün boyunca 3 farklı link kısaltma işlemini ücretsiz yapabiliyorsunuz. Eğer servise profesyonel olarak aylık abone olmak isterseniz aylık 15 link kısaltma hakkınız doğuyor.

Yeni nesil link kısaltma servisi olan L24.im servisinde yıllık abone imkânı da vardır. Yıllık abone olduğunuzda serviste istediğiniz kadar link kısaltabilirsiniz. Ayrıca bağlantı geçmişlerinizi servis kapsamında inceleyerek veri raporlama yapabilirsiniz.

Kurumsal anlamda link kısaltma hizmeti

Yeni nesil link kısaltma servisi L24.im servisi, bireysel link kısaltma işlemlerinin yanı sıra aynı zamanda kurumsal siteleriniz için de profesyonel link kısaltma hizmeti sunar. Uzun karakterli site linkleri kullanışsız olmakla birlikte aynı zamanda siteye giriş süresini de fazlasıyla uzatır.

Link kısaltma yapılarak web sitenizin giriş süresi hızlandırılırken aynı zamanda görüntü olarak da estetik bir değere sahip olur. Web siteniz kurumsal ve profesyonel bir site ise sitenizin URL kısaltma işlemini L24.im kısaltma aracılığı ile profesyonel ve aynı zamanda raporlama desteği ile yapabilirsiniz.

L24.im kolay link kısaltma işlemi

ARGE 24 tarafından geliştirilen ve yerli yazılım olan L24.im, yeni nesil bir link kısaltma aracı olarak son derece kullanışlı ve kolay bir ara yüze sahip servistir. Link kısaltma işleminin yanı sıra kısa link analizi ve raporlama gibi işlemler yapabilen L24.im, 7 gün boyunca 3 link kısaltma işlemini ücretsiz olarak yapabileceğiniz bir kısaltma servisidir.

Güçlü API ve hızlı yönlendirme servisine sahip olan L24.im, aynı zamanda reklamsız olmakla birlikte çoklu yetki verme, detaylı analiz ve raporlama yapma, çoklu cihaz desteği, link etiketleme, özel link oluşturma ve güvenli yönlendirme özelliklerine sahip profesyonel bir link kısaltma aracıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler