Yeni yıla girerken TV ekranları

Yeni yıla girerken TV ekranları

Ekranların yayın akışları...

2014 yılbaşı akşamı televizyondaki programlar ve yayın akışları.

KANAL D
Kanal D, yılbaşı akşamında iki özel program yayınlayacak. Tolga Çevik ve Ezgi Mola'yla Komedi Dükkanı-Arkadaşım Hoşgeldin, yılbaşı özel bölümüyle Kanal D'de olacak. Ünlü isimlerin de konuk katılacağı Komedi Dükkanı'yla birlikte Kanal D'nin diğer kozu ise Cem Yılmaz. Cem Yılmaz'ın son gösterisi Fundementals yılbaşı akşamı TV'de ilk kez yayınlanacak.

Cem Yılmaz'ın gösterisi yılbaşı akşamı 20.00'de, Komedi Dükkanı Arkadaşım Hoşgeldin ise 23.00'de ekranda olacak.

STAR TV
Star TV en büyük kozlarından olan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümüyle ekranda olacak. Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye'sinde geçen yılbaşında olduğu gibi yine ünlü konuklar sahnede şarkı söylerek jüriyi etkilemeye çalışacak. Saat 20.00'de başlayacak olan O Ses Türkiye yılbaşı özel programının ardından Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam programının yılbaşı bölümü ekranda olacak.
 
SHOW TV
Show TV'de gündüz kuşağında Gülben Ergen'in programı yılbaşı özel bölümüyle ekranda olacak. Akşam ise saat 20.00'de Güldür Güldür'ün yılbaşı özel skeçlerinden oluşan bölümü ekrana gelecek. Show TV'nin yılbaşı akşamı en büyük kozu ise Sibel Can ve Orhan Gencebay'ın konuk olacağı Bülent Ersoy Show yılbaşı özel programı olacak. Saat 21.00'de başlayacak olan Bülent Ersoy Show'un ardından saat 01.00'de Bir Milyon Kimin yarışmasının büyük finali yayınlanacak.
 
ATV
ATV'de yılbaşı akşamı Kenan Işık'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının Ali Şen,Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozuklu'nun katıldığı yılbaşı özel bölümü saat 20.00'de yayınlanacak.
ATV yılbaşı akşamı sevilen dizisi Doksanlar'ın yılbaşı  bölümünü ise 22.00'de ekranda olacak.

TV 8
Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV 8'de yılbaşı akşamı O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri ve 3 Adam programının yıldızları ekranda olacak. Star TV'de de aynı isimlerle yılbaşı programı yapılırken, TV 8'de ise farklı bir formatta ekranda olacaklar.
 

TRT 1
Seksenler dizisinin yılbaşı özel bölümünü ekrana getirecek olan TRT 1'de yılbaşı eğlence programı ise 23.00'de başlayacak. Beni Böyle Sev oyuncularıyla, Zara ve Mustafa Ceceli'nin katılacağı özel eğlence programında çeşitli sürprizler olacak.

FOX TV
FOX TV'nin yılbaşı için özel hazırladığı yapım Çocuklar Duymasın dizisi oldu. Çocuklar Duymasın yılbaşı özel bölümüyle yılbaşı akşamı FOX'ta olacak.

CNBC-E
CNBC-E'de bir yılbaşı klasiği olan The Victoria’s Secret Fashion Show 00.00'da ekranda olacak. Saat 22.00'de ise Madonna konseri yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler