Yeşim Salkım'ın feryadı: Yeter vallahi şiştim!

Yeşim Salkım'ın feryadı: Yeter vallahi şiştim!

Şarkıcı Yeşim Salkım, suç örgütü soruşturması açılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'la ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

DİLAN Polat ve eşi Engin Polat’a suç örgütü soruşturması açılmış, mal varlıklarına el konulmuştu. Yeşim Salkım X hesabından Polat ailesiyle ilgili paylaşım yaptı.

"Magazinler haberler herkes boş konuşuyor boş. Arkası başka bu işlerin, yazın bir yere. Buzdağının altı var altı. Altın tozu falan yaktılar kendilerini" diyen Salkım, daha sonra ise şu sözlerle isyan etti:

"Yeter vallahi şiştim. Bu insanlardan, kara paradan, mafyadan, ülkede değişen kültür ve anlayıştan, sosyal medyadan, TikTok denen rezil yerden, televizyonlardaki kalitesiz programlardan, şişirilmiş şöhretlerden, savaştan, din dil insan ayrımından, dünyadaki manyak liderlerden şiştim ulan şiştim."

“REZA ZARRAB HESABI”

Ünlü şarkıcı bir başka paylaşımında ise Dilan Polat’ın ailesinin bu işlere aklının ermeyeceğini iddia etti:

"Benim adım Yeşim ise eğer adım kadar eminim bu Polat ailesinin aklı bu işlere yetecek güçte değil arkasından kim bilir kimler çıkacak. Çook derin konular bunlar zeka ister, kurnazlık ister. Maşa bunlar sadece. Ben size diyeyim Reza Zarrab hesabı. Duyarsınız izin verirlerse. Bu tweet’i de unutmayın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler