Yok böyle para

Yok böyle para

Trabzonspor maçının 1 milyon dolarlık primi hesaplara yattı. Beşiktaş maçından da 3 puan çıkarsa sarı lacivertliler ihya olacak.

Fenerbahçe yönetimi, şampiyonluk yolunda kesenin ağzını öyle bir açtı ki... Belirlenen rakamlar adeta dudak uçuklatıyor. Ligin ikinci yarısında alınacak her galibiyete ayrı bir prim miktarı belirleyen sarı lacivertliler, peş peşe kazanılan 4 maçın ardından adeta çoştu.

Deplasmandaki Antalyaspor maçı galibiyeti sonrası 100 bin dolar prime hak kazanan sarı lacivertliler, kritik Trabzonspor zaferi nedeniyle 1 milyon dolar aldılar. Dış sahadaki Manisaspor maçından çıkan galibiyet nedeniyle 500 bin dolar, dünkü Kayserispor galibiyetine de 300 bin dolar prim belirleyen sarı lacivertli yönetim, önümüzdeki pazar günü Beşiktaş derbisinin kazanılması durumunda 1 milyon dolar daha verecek. Böylece bu 5 maçın toplam primi 2 milyon 900 bin dolara yükselmiş olacak.

ÇALIŞANLAR DA ALACAK
Belirlenen bu primlerden yalnızca 1 milyon dolarlık Trabzonspor galibiyetinin paraları dağıtıldı. Diğer üç maçın primleri henüz ödenmedi ancak kısa sürede hesaplara yatırılacak. Yönetimin açıkladığı primlerden futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra kulübün çalışanları da yararlanıyor. Öyle ki, Şükrü Saracoğlu Stadı ve Sancaktepe Tesislerinde görev yapan çimcisinden, temizlikçisine, Fenerbahçe Dergisi ve televizyonu adına kampları takip eden kameramanlar ve muhabirler bile...

MAÇ SONUÇLARI VE PRİM
Antalyaspor 1-0 - 100 bin dolar
Trabzonspor 2-0 - 1 milyon dolar
Manisaspor 3-1 - 500 bin dolar
Kayserispor 2-0 - 300 bin dolar
Beşiktaş 20 Şubat’ta 1 milyon dolar

kayak: milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler