Yolsuzluğa, yoksulluğa “Dur” demek için…

Yolsuzluğa, yoksulluğa “Dur” demek için…

MHP Çankırı milletvekili adayları Dr. Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar, seçmenden yetki istiyorlar.

9 yılda 85 bin insanı Çankırı’yı terk etmişken, düşman çizmesi değmemiş dağlarımızda teröristler cirit atarken, insanlarımız yoksullukla boğuşurken sandık başına gidiyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 9 yılda 85 bin insanı bırakılan Çankırı insanının 12 Haziran günü MHP’ye oy vereceği iddia edildi.

Partiden yapılan açıklamada, “Çankırı’mızın son yıllarda nüfusu hızla azalmış, milletvekilliği sayısı 2’ye düşmüştür. Son yıllardaki ekonomik ve sosyal göstergelere göre Çankırı’mız 81 il arasında sondaki ilk 4 il arasındadır. Kısaca Çankırı en fakir illerden sayılmaktadır. Kurtuluş savaşında işgal görmediği halde en çok şehit veren ilimize bu durum asla yakışmadığı gibi, düşman çizmesi değmeyen dağlarımızda terör belası dağ köylerimizi uykularından etmiştir.

İnanıyoruz ki, Çankırılı seçmenlerimiz 12 Haziran’da yüksek bir katılımla sandık başında ellerini vicdanlarına koyarak gönül rahatlığı için de MHP’ye oy verecek ve Dr. Şahin Eraslan ile Hüseyin Yakar’ı “Çankırı’nın Sesi” olmaları için TBMM’ye gönderecektir” denildi.

kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler