Zaza Dayıya uyuşturucu baskını

Zaza Dayı'ya uyuşturucu baskını

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu

operasyonunda aralarında Adanalı dizisindeki “Matador İsmail” rolüyle tanınan oyuncu Ayhan Eroğlu'nun da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında evinde arama yapılan sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin ise içici olduğu iddiasıyla ifadesine başvurulacak.

Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu'nda düzenlenen operasyonlarda, 35 kilo esrar ile 5 kilo kokain ele geçirildi. Olayla ilgili çeşitli TV dizilerinde rol alan Ayhan Eroğlu'nun da aralarında bulunduğu 5'i kadın 11 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı semtlerde takibe aldıkları sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Operasyonlarda, uyuşturucu sattıkları ve aracılık ettikleri öne sürülen TV dizilerinde rol alan oyuncu Ayhan Eroğlu'nun da aralarında bulunduğu 5'i kadın 11 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin üzerlerinde ve bulundukları adreslerde yapılan aramalarda, 35 kilo esrar ile 5 kilo kokain ele geçirildi.

ZAZA DAYI'NIN EVİNDE ARAMA YAPILDI
Operasyon kapsamında Kurtlar Vadisi'nin Zaza'sı oyuncu Ali Sürmeli’nin Beşiktaş’taki evinde de arama yapıldı. Ancak herhangi bir maddeye rastlanmadı. İçici olduğu ileri sürülen Sürmeli’nin ifade için emniyete çağırıldığı, önümüzdeki günlerde birçok ünlünün de ifadesinin alınacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler