Zeki bey ile hiç sevişmesek de!

Zeki bey ile hiç sevişmesek de!

Zeki Müren adına düzenlenen gecede konser veren Bülent Ersoy, Sanat Güneşi Zeki Müren'le ilgili anılarını aktardı.

Bursa'ya kurulacak Zeki Müren Müzesi'ne gelir elde etmek için düzenlenen gecede konser veren Bülent Ersoy, Bursa'ya gelme sürecinin oldukça şaibeli geçtiğini, ancak devreye saygı girdiği için kendini burada olmak zorunda hissettiğini söyledi. Ersoy, kendisini gecede görmek istemeyen Zeki Müren'in yakınlarına ise tepki gösterdi.

Zeki Müren'in mirasından hiçbir pay alamamış, yalnızca soyadı Müren olduğu için kendilerini onun akrabası hisseden sivrisineklerin ne kadar vızıldarsa vızıldasın boş olduğunu ifade eden Ersoy, "İşte ben geldim, Bursa'dayım ve sahneye çıkıp şarkılarımı söylüyorum" dedi.

Ersoy, Zeki Müren ile en son samimi sohbetlerini 1981'de Altın Kelebek Ödül Gecesi'nde yaptıklarını ifade ederek, "Merhumla en son o gece el ele olmuştuk. Her ne kadar sevişmesek de, çok nazik biri olduğunu söylemeden geçemem. Benim ona saygı duymam için sık sık yan yana gelmiş olmamız gerekmez, önemli olun ruhlarımız, kalplerimizdir" şeklinde konuştu.

BEN ZEKİ MÜREN'E SAYGISIZLIK EDEMEZDİM
Zeki Müren Kültür ve Yaşatma Derneği'nin kendisini ziyarete geldiğinde teklife hiç sıcak bakmadığını ifade eden Bülent Ersoy, "Ben bu geceye katılmak istemedim. Sevdiği bir sanatçıyı davet edin, bu onun gecesi dedim. Onlar da, 'Zeki Müren sizden büyüktü' dediler ve işte o zaman saygı devreye girdi. Ben Zeki Müren'e saygısızlık edemezdim. Burada bana ihtiyaç duyulmuştu ve gelmek zorundaydım. Konsere gelmemi istemeyenleri de hiç dikkate almadım" dedi.

Zeki Müren için düzenlenen gecede  davetliler Bülent Ersoy'un şarkılarıyla coştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler