15 yaşındaki kız hapse, 16 yaşındaki mezara

15 yaşındaki kız hapse, 16 yaşındaki mezara

Liseli kız, erkek için arkadaşını öldürdü.

Uşak’ta, Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencileri arasında ’erkek meselesi’ yüzünden çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. 15 yaşındaki F.K., 16 yaşındaki Zülfü Çelik adlı kızı boynundan ve karnından bıçakladı. Çelik kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, kaçan F.K. evinde gözaltına alındı.

Olay dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Uşak Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Zülfü Çelik ile aynı okulda okuyan F.K. tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu F.K., yanında getirdiği bıçağı çekip, Zülfü Çelik’i boynundan ve karnından yaraladı. Görgü tanıkları, olaydan sonra F.K.’nın kaçtığını, Çelik’in ise sokakta bulunan bir kahvenin önüne kadar yürüdüğünü ve burada yere düştüğünü söyledi.

Kan kaybından öldü
Zülfü Çelik, sokakta oturan bir kişinin otomobili ile hemen hastaneye kaldırıldı. götürüldü. Aşırı kan kaybeden liseli kız, Acil Servis’te yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan F.K. ise polis tarafından evinde gözaltına alındı ve Uşak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesine teslim edildi. Olayı duyup Uşak Devlet Hastanesine koşan Zülfü Çelik’in yakınları ise acı haberle sinir krizi geçirdi. Çelik’in yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına da tepki gösterdi.

kaynak: milliyet.com.tr - dha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler