3üncü yaşımızı kutluyoruz

3'üncü yaşımızı kutluyoruz

Sözcü18 iki başarılı yılı geride bırakarak okuyucusuyla birlikte 3'üncü yaşına girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyor.

Çankırı insanı için "haberin merkezi" olarak gösterilen Sözcü18.com "Çankırı'nın Sesi" sloganı ile çıktığı yolda iki başarılı yılı geride bırakak 3'üncü yaşına girmenin heyecanı ve mutluluğunu birarada yaşıyor.

Aralık 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan Sözcü18.com kısa bir süre içerisinde Çankırı insanının "Çankırı" ile ilgili "doğru ve güvenilir" habere ulaşabildiği tek adres olmanın mutluluğunu yaşadı.

Sözcü18.com Çankırı'da siyaset, spor ve yerel gündemden derlediği "özel" haberlerle okuyucusunun karşısına her daim başı dik ve onurla çıktı.

Sözcü18.com bugüne kadar Çankırı genelinde Çankırı insanı için "konuşulması dahi" düşünülemeyen konu başlıklarını sayfalarına taşıdı ve tartışmaya açtı.

İzlediği yayın politikası ile okuyucusunun kalbinde "haberin merkezi" olma başarısını böylesine kısa sürede elde eden Sözcü18.com yeni dönemde de sizlerden aldığı güçle yılmadan, usanmadan yayın hayatına devam etmenin mutluluğunu yaşayacaktır.

İLK'LER SÖZCÜ18.COM İLE YAŞANDI

Çankırı'da "habercilik" alanında ilk'ler Sözcü18.com ile yaşandı. Çankırı'da günlük gazetelerin gerçekleştiremediği projeyi Sözcü18.com kısıtlı imkanlarına karşın hayata geçirdi ve Çankırı'nın en ücra köylerinde "Sözcü18.com Seçim Kervanı" dolaştı.

12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilen genel seçimler öncesi 30 gün boyunca Sözcü18.com "Seçim kervanı" yazarlarıyla birlikte Çankırı'nın başta Merkez olmak üzere on ilçesi ile bu ilçelere bağlı köylerini dolaşarak 7 bin km yaptı, seçmenle buluştu, onları dinledi.

Okuyucusundan aldığı güç ve destekle Sözcü18.com köşe yazarları ve kendisine gönül vermiş fedakar sokak muhabirleriyle birlikte dün olduğu gibi bugün ve yarın da "haberin merkezi" olarak sayfalarını sizlerle paylaşacak, doğru ve güvenilir haberleri sizlere ulaştırmanın gayretinde olacağız.

Yorum hür, haber kutsal'dır...

Vedat Beki

Sözcü18.com - editör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler