40 ilde vali ve emniyet müdürleri değişiyor

40 ilde vali ve emniyet müdürleri değişiyor

İstanbul Kısıklı'daki konutta kritik zirve.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'daki konutunda İçişleri Bakanı Efkan Âlâ ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşüyor. Görüşmede 17 Aralık operasyonundan bugüne yaşanan gelişmeler ile Suriye'ye giderken Hatay'da durdurulup aranan TIR konusunun gündeme alındığı belirtiliyor.

40 ilin vali ve emniyet müdürlerinin değişmesinin gündemde olduğu, İstanbul'da yapılan üçlü görüşmede bu konunun da ele alındığı, sızan bilgiler arasında.(UMUT TÜTÜNCÜ - AHT)

İSTANBUL'DA KRİTİK ZİRVE
Başbakan Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak Hz. Ali Camii’ne geldi. Erdoğan’ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Başbakan Erdoğan’a Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu eşlik etti. Başbakan Erdoğan, cami çıkışında aracına yürürken vatandaşlarla sohbet etti. Bekleyen vatandaşlar Erdoğan’ı alkışladı. Başbakan Erdoğan, daha sonra camiden ayrılarak Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geçti. Yalçın Akdoğan’ın da Erdoğan ile aynı araçta bulunduğu görüldü.

Erdoğan, ofiste İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve MİT Müsteşarı Taner Fidan ile bir araya geldi.(İHA)

ZİRVEDEN TOPLANTI KARARI ÇIKTI
Toplantının ardından önemli bir karar çıktı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın bazı bakanlarla birlikte, son günlerdeki gelişmelerle ilgili olarak, çeşitli kesimlerden gazeteciler, yazarlar ve STK temsilcilerinden oluşan yaklaşık 45 kişilik bir grupla bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler