Adnan Şensesi dolandırdılar!

Adnan Şenses'i dolandırdılar!

Geçen yıl kanser tedavisi gören Adnan Şenses’i o dönem yardımcısının dolandırdığı iddia edildi...

Adnan Şenses’in sahibi olduğu benzin istasyonun müdürünün sanatçının imzasını taklit ederek bankalardan para çektiği öne sürüldü.

Kanser tedavisi gören ve vücudu dondurularak hayatta kalan Adnan Şenses’in, tedavi olduğu dönemde sahibi olduğu akaryakıt istasyonunun müdürü Adil Uyan'ın sanatçının imzasını taklit ederek bankalardan para çektiği iddia edildi. Sanatçının avukatı Umut Coşkun tarafından ilk etapta bir bankaya 25 bin liralık alacak davası açıldı.
 
BANKAYA DAVA AÇTILAR  
 
Dava dilekçesinde sanatçının hastaneye yattığı 24 Ekim 2011- 30 Nisan 2012 arasında tahsilat yapma yetkisi olmayan şirket ortaklarından Adil Uyan’ın şirket hesaplarından sahte imzayla defalarca para çektiği öne sürüldü. Bankanın bu talimatlarda bulunan imzaların doğruluğunu kontrol etmediği ve imza yetkilisine telefonla ulaşıp teyit almadığı belirtildi. Avukatı Umut Coşkun “İhmalleri olan bankadan 25 bin lirayı istiyoruz” dedi.
 
İLK 25 BİN LİRA TESPİT EDİLDİ
 
Adnan Şenses’in hasta durumundan faydalanan Adil Uyan’ın, Adnan Şenses’in ne kadar parasını çektiği net değil. İlk etapta bir bankadan 25 bin lira çektiği belirlendi. Şenses’in avukatı araştırmanın devam ettiğini söyledi.
 
Kaynak: BUGÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler