Milletvekili Şahinden bayram mesajı

Milletvekili Şahin'den bayram mesajı

Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin yayımladığı bayram mesajında "Dini bayramlar müslümanların birbirine kenetlendiği gündür" dedi.

Ak Parti Çankırı Milletvekili, Darbeleri Araştırma Komisyon sözcüsü Av. İdris Şahin yayımladığı Kurban Bayramı mesajında "Türkiye'nin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmaya çok daha fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini görmekteyiz" dedi ve şöyle devam etti:

"Dini bayramlar Müslümanların birbirine kenetlendiği gündür. Bayramlar, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba, dost ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirildiği gündür.
 
Türkiye’nin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmaya çok daha fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini görmekteyiz. Bayramlar; böyle günlerde birleşmenin bütünleşmenin, kaynaşmanın ortak duyguları yaşamanın vesile olduğu günlerdir. İyiliğin açmadığı kapı yoktur. Dayanışma dostluğun direği, insanlığın gereğidir. Sahip olduğumuz imkânları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizim örfümüzün temel şiarlarındandır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Çankırı’lı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor,  tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler