Ahsen Coşar, destek için Çankırı turunda

Ahsen Coşar, destek için Çankırı turunda

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Vedat Ahsen Coşar, yaklaşan genel kurul için destek turunda...

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, Türkiye Barolar Birliği Saymanı Av. Sitare Sağsen ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serhan Özbek, yaklaşan seçimler nedeniyle Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Köroğlu Çankırı Barosu çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Birlik Başkanı Coşar Çankırı Barosu'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Baro başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür etti. 
 
Yeni Adliye Binasında Çankırı Barosuna ait odaları gezerek çok beğendiğini bildiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar, yeni Adliye binasının Baro'ya ve Çankırı'ya hayırlı olmasını ve uzun yıllar boyunca kullanılmasını temenni etti.
 
Çankırı Adliyesindeki ziyaret sonrasında, Baro Yönetim Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği üst kurul delegelerinin katılımıyla yemek düzenlendi. Yemekte özellikle ülke gündeminin ilk sırasında yer alan yeni Anayasa çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve bu çalışmalarda Türkiye Barolar Birliği ve Baroların aktif rol alması gerektiği düşüncesi dile getirildi.
 
Ziyarette yerel ve ulusal diğer güncel konular görüşüldü ve ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu.
 
ZİYARETİN ÖNCELİKLİ AMACI SEÇİMLER İÇİN DESTEK ARAYIŞI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar'ın Çankırı ziyaretinin perde arkasında, 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak 29. Olağan Genel Kurul'da tekrar aday olacağı ve adaylığının ve listesinin desteklenmesi yönünde talepde bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler