AK Parti Ortada ilk başvuru

AK Parti Orta'da ilk başvuru

Bayram Yavuz Onay, AK Parti'den adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti Orta ilçe teşkilatı Bayram Yavuz Onay ile birlikte 'belediye başkan aday adaylığı' dalında ilk başvurusunu aldı.
 
Başvurusunu AK Parti Orta İlçe Başkanı Halil Akpunar'a teslim eden Onay, adaylık başvurusu sonrasında yaptığı ilk açıklamada "İlçemizi her yönüyle iyi tanıyan bir evladınız olarak öncelikle işsizlik problemini çözmek, bunun yanında esnafımızı, çiftçimizi ve tüm halkımızın ekonomik sıkıntılarına aşacak çeşitli konularda kalkınma planları ile ilçemizi örnek bir ilçe konumuna getirmenin gayreti içerisinde bulunacağım" dedi.
 
BAYRAM YAVUZ ONAY KİMDİR?
02.12.1976 yılında Orta ilçesinde dünyaya gelen Onay, ilk, orta ve lise eğitimini Orta İlçesinde tamamladı. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi işletme bölümünden mezun oldu. 2003 yılında S.M. Mali Müşavirlik stajına başlayarak 2005 yılında Ankara’da stajını tamamlayan Onay, daha sonra S.M.Mali Müşavirlik sınavını kazanarak 2007 yılında Mali Müşavir oldu. Bu yıldan itibaren Orta İlçesinde S.M Müşavir Bürosunu açarak halen devam ettirmekte. Bunun yanı sıra 2009 yılında Osman Dede Hz.Külliyesi Cami Yaptırma Başkanlığına seçilmiş olup görevi halen devam etmekte. 2010-2013 yılları arasında Çankırı Mali Müşavirler odasında disiplin kurulu üyeliği yaptı. 2008 yılında kısa dönem olarak vatani görevini tamamlayan Onay, evli ve iki çocuk babası. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler