Ali Kör vefat etti

Ali Kör vefat etti

Bizim Çankırı gazetesi imtiyaz sahibi Ali Kör vefat etti...

Çankırı yerel basınının duayen isimlerinden Bizim Çankırı gazetesi imtiyaz sahibi Ali Kör uzun süredir tedavi gördüğü Özel Karatekin Hastanesinde 2014'ün son gününde saat 15.30 sularında vefat etti.

Merhum Ali Kör'ün cenazesi yarın (1 Ocak 2015 Perşembe öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Eldivan ilçesinde toprağa verilecek.

Sözcü18 yazı ailesi olarak Bizim Çankırı gazetesi çalışanlarına ve merhum Ali Kör'ün ailesine taziyelerimizi sunarız.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI
AKP Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Ali Kör'ün vefatı sonrası yayınladığı taziye mesajında "Çankırı’mızın duayen gazetecilerinden, gençlerimizin yol göstericisi çalışkan azimli gayretli, büyüğümüz ALİ KÖR abimizin vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kendilerine Yüce Allah’tan rahmet, Başta acılı ailesine, yakınlarına ve Bizim Çankırı Gazetesi olmak üzere tüm basın camiası ile Çankırı halkına başsağlığı dilerim." dedi.

VALİ VAHDETTİN ÖZCAN'IN TAZİYE MESAJI
"İlimiz mahalli gazetelerinden Bizim Çankırı Gazetesi İmtiyaz sahibi duayen gazeteci Ali Kör’ün vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum Ali Kör’e Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyorum."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler