Alman turistler Fişek Ali Konağında

Alman turistler Fişek Ali Konağı'nda

Çerkeş'te turizmin gelişmesi yönünde hizmet veren Fişek Ali Konağı, Almanya'dan gelen turist kafilesini ağırladı.

Çerkeş'te restore edilerek hizmete açılan Fişek Ali Konağı geçtiğimiz günlerde Almanya'dan ülkemize gelen yaklaşık 20 kişilik bir turist kafilesini ağırladı.

Münih'den gelen turist kafilesi Çerkeş'te hizmet veren Fişek Ali Konağı'nda kendileri için hazırlanan yöresel yemekleri tadma ve Çerkeş hakkında bilgi sahibi olma fırsatını yakaladılar.
 
Fişek Ali Konağı işletmecisi Ergin Yılmaz "Hizmete girdiğimiz günden bu yana Çerkeş'in ve yörenin tanıtımına katkı sağlama yönünde büyük efor sarfediyoruz. Bu çerçevede Almanya'dan gelen turist kafilesini en iyi şekilde ağırlamanın gayretinde olduk. Sanıyorum bunu da büyük ölçüde başardık. Ayrılma vaktinde hoş duygularla vedalaştık" dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:
 
cerkes-fisekalikonagi-resim-062.jpg
 
"Bölgenin turizm açısından bugüne kadar yaşadığı sıkıntıları geride bırakarak geleceğe dönük çalışmaların da içerisinde olma düşüncesindeyim. Yaşadığımız bölge olarak sahip olduğumuz zenginlikleri dışarıdan gelen insanlara tanıtmak ve kaybolan değerlerimizi de günyüzüne çıkartmak öncelikli görevlerimizden. Bütün bunları gerçekleştirme yönünde zorluk yaşamadığımız da düşünülmesin. Ama hep birlikte bu sorunların da üstesinden geleceğimizi düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler