Amcanın Çankırı sevdası!

"Amca"nın Çankırı sevdası!

Demet Akalın'ın Akşehir'de verdiği konser sırasında yaşanan olayla gündeme gelen Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın gönlünde yatan aslan ne mi!

Demet Akalın'ın, Akşehir'de verdiği bir konserde, Akşehir Kaymakanı Ahmet Katırcı'ya "amca" demiş ve Katırcı konserden ayrılmıştı.

Demet Akalın, Konya Akşehir'deki 52. Uluslararası Nasrettin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında verdiği konserde Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı'ya "Bir saattir ellerinle kulaklarını tıkamışsın. Rahatsız mı oldun amca? Benim konsantremi bozuyorsun" diyerek sanatçı tepkisini dile getirmiş ve yaşanan olay ulusal medyada oldukça geniş yer almıştı.

AKŞEHİR KAYMAKAMI KATIRCI GÜN BOYU TBMM'DEYDİ!

Yazılı ve görsel basında büyük yer alan böylesi bir haberle gündeme gelen Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı dün TBMM'de başta Çankırı milletvekilleri olmak üzere Ak Parti Grubunda "Çankırı Valiliği" için kulis arayışındaydı.

Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre Kaymakam Katırcı "Çankırı Valiliğini büyük bir başarıyla yerine getirebilirim. Hazırlanacak olan Valiler kararnamesnde bu görev için ismimin yer alması beni fazlasıyla mutlu edecektir" şeklinde cümleler kurduğu öğrenildi.

YENİ VALİ RAMAZAN AYINDA ÇANKIRI'DA

Haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın Çankırı Valiliği için yaptığı kulis faaliyetlerinin yeterli destek görmediği, bu görev için tespit edilen ismin hükümetin yeni İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in önünde olduğu ve yeni valinin en geç ramazan ayı başında belirlenebileceği şeklinde.

Bilindiği gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi Çankırı ziyaretinde konunun gündeme geldiği ve Başbakan'ın "En kısa sürede Çankırı'ya yakışan bir valinin görevlendireceğini" dile getirdiği de önümüzdeki bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler