Bağdat caddesinde tecavüz dehşeti

Bağdat caddesinde tecavüz dehşeti

İstanbul en işlek caddelerinden biri olan Kadıköy Bağdat caddesinde 19 yaşındaki üniversiteli kıza tecavüz edildi.

Ölümlü kazalarla sık sık gündeme gelen İstanbul’un en kalabalık caddelerinin başınında olan Bağdat Caddesi’nde tecavüz dehşeti yaşandı. Eli bıçaklı kimliği belirsiz saldırgan, üniversiteli genç kızı bir apartmanın arka bahçesine çekerek tecavüz etti. Tecavüzcü polisin çalışmaları sonucu kısa sürede yakalandı.

PEŞİNE TAKILDI
habertürk’ün haberine göre önceki gece yarısından sonra yaşanan olay şöyle gelişti; Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de buluşup yemek yedi. Grup ilerleyen saatlere kadar birlikte zaman geçirdi. Gecenin sonunda ise E.F.B., Bostancı’daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi’nden dolmuşa bindi.

EVİNİN SOKAĞINDA TECAVÜZ ETTİ
Sahil yolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kızın peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı. Takip edildiğini fark eden ancak kaçacak yer bulamayan E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. Bir elinde bıçak olan saldırgan diğer eliyle genç kızın ağzını kapattı ve sürükleyerek evinin yakınındaki bir apartmanın arka bahçesine götürdü ve burada bıçak tehdidiyle tecavüz etti. Tecavüzcü, genç kızın çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldı.

SALDIRGAN YAKALANDI
Dehşet veren olayın ardından saldırgan kaçarken, E.F.B. perişan halde evinin kapısını çaldı. Ailesi tarafından hemen karakola götürülen E.F.B., ifadesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Soruşturma başlatan savcılık, genç kızdan alınan sperm örneklerinin ‘Moleküler Genetik İnceleme’ye alınması talimatını verdi. İstanbul polisi de E.F.B.’nin tarifine göre esmer ve siyah kısa saçlı tecavüzcünün yakalanması için alarma geçti ve zanlı kısa sürede yakalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler