Başkan adayı Kıcımanın parti üyeliği düşürüldü

Başkan adayı Kıcıman'ın parti üyeliği düşürüldü

Bugün yapılacak MHP Çankırı İl Kongresi öncesi flaş gelişme.

Bugün yapılacak olan MHP Çankırı İl Kongresi öncesi flaş gelişme.

İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan işadamı Muharrem Kıcıman'ın parti üyeliği iptal edildi.

Bugün saat 12.00'de 100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek MHP Çankırı İl Kongresi öncesi yaşanan gelişme siyasi kulislere ve parti tabanına bomba gibi düştü.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre dün öğleden sonra MHP İl Başkanlığı tarafından ilçe teşkilatlarına çekilen faksla "Muharrem Kıcıman'ın parti üyeliğinden çıkarıldığı" bildirildi.

İşadamı Muharrem Kıcıman'ın da dün saat 17.00'den sonra kendisini destekleyen partililere durumu özetleyen bir mesaj çektiği gelen bilgiler arasında.

Elde edilen bilgilere göre MHP İl Başkanlığı, "parti üyeliğinden çıkartma" gerekçesi olarak Kıcıman'ın 2007 yılında basında yer alan açıklamalarını gerekçe gösterdi.

MUHARREM KICIMAN: SALONA GİDECEĞİM

Konuyla ilgili kendisine ulaştığımız işadamı Muharrem Kıcıman "Ben kongre salonuna gideceğim. Divan'a adaylık dilekçemi vereceğim. Alınacak kararı hep birlikte göreceğiz" dedi. Kıcıman sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kongrenin yapılacağı salona giderek oluşturulacak divan'a adaylık dilekçemi vereceğim. Divan adaylığımı kabul etmezse hayırlısı olsun diyeceğiz. Şu andaki durumu net olarak bilmiyorum. Haliyle yorum yapmak da kolay birşey değil. Cuma günü saat 16.30'dan sonra yaşanan gelişme ilginç. Allah büyüktür diyorum. Mazlumu korur. Yaradan belki de bizi birşeylerden koruyordur. Yaşanan olaylar belki birşeylerin habercisidir."

MUHARREM KICIMAN SALONDA (Saat: 12.45)

Şu saatlerde başlayan MHP Çankırı İl Kongresi'nin yapıldığı 100. Yıl Gençlik Merkezi'nde delegeler salondaki yerlerini alırlarken, başkan adayı işadamı Muharrem Kıcıman'ın da salona girdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler