Başkan Dinçten önce aşure sonra reklam!

Başkan Dinç'ten önce aşure sonra reklam!

Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye önünde aşure dağıttıktan sonra makam odasında 'reklam'lara geçti...

Belediye önünde vatandaşa aşure dağıtan Belediye Başkanı İrfan Dinç daha sonra basın mensupları ile makama geçerek kendi reklamını yaptı.

18 Ayda 18 Proje’nin hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, bu projeler kapsamında belediye dış cephe yenileme çalışmalarını tamamlandığını söyledi. İhalesi ve ödemesi yapılan her işin bir proje olduğunun altını çizen Başkan Dinç “Biz her tarafı sapır sapır dökülen bir şehir devraldık. Nereye el atsanız elinize geliyor. Belediye binası da bunlardan biriydi. Buradan bu binayı yaptıran eski başkanlarımızdan Sayın Mustafa Kale’yi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum. O zamandan bu zamana kadar binaya el atılmamıştı. Dış cephenin sıvaları dökülüyor ve çevre için tehlike oluşturmaya başlamıştı. Arkadaşlarımız güzel bir proje hazırladı ve ortaya güzel bir çalışma çıktı. İşinin ehli bir ekiple gece gündüz çalışıyoruz. Sapır sapır dökülen bir şehirden gelişen, değişen, dönüşen büyüyen bir şehre doğru ilerliyoruz” diye konuştu.
 
ÖZGÜN VE KENTİ İLERİLERE TAŞIYACAK
YENİ PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ
 
“Yaptığımız işlerle her zaman iftihar ediyoruz” diyen Başkan Dinç, konuşmasını  şöyle sürdürdü: “Son zamanlarda başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilimize teşrif eden devlet büyüklerimizi ağırladık. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız kültürel alanda yaptığımız çalışmaları ve Kale'deki düzenlemeleri takdir ettiklerini belirterek tebriklerini iletti. Ortaya koyduğumuz bu eserler Çankırı’mızın yüzünü ağartıyor. Özgün ve kenti ilerilere taşıyacak yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Zaman içerisinde çok güzel projeler göreceksiniz. Bu nefes, bu görev bizde olduğu sürece hizmetlerimiz sonuna kadar devam edecek.”
 
Belediye Başkanı İrfan Dinç, basın toplantısında basın mensuplarına aşure ikram etti.
 
Belediye binasında hangi işlemler yapıldı?
Belediye Binası dış cephe çalışmaları yanında daha önce alüminyum olan yalıtımsız pencereleri yalıtımlı ahşap görünümlü PVC doğrama olarak değiştirildi. Ayrıca bina içindeki eski asansörler sökülerek yerine yeni modern sistem asansörler yapıldı. Binanın katı yakıt olan ısıtma sistemi doğalgaza dönüştürülerek petek sistemleri yenilendi.  Başkanlık makamının bulunduğu 3 katlı bloğun çatısı yenilenerek teras katın zemini izole edilip, daha kullanışlı hale getirildi.
 
ÇANKIRI'YA MODERN BİR TUVALET YAPILIRSA
ONU DA PROJE OLARAK YUTTURABİLİRSİNİZ!
 
Ve "Belediye binasının tadilat onarım işi" vatandaşa "proje" olarak sunuldu!
 
Yakında Çankırı'nın kent merkezine şahane bir tuvalet yapılıp bunun ihalesi de yapılır ve bu iş de Çankırı insanına "proje" diye yutturulursa Başkan Dinç'in doktorasını tamamlayarak bulunduğu görevde "ustalığa" doğru hızla yol alacağından hiç mi hiç şüphemiz yoktur!
 
Bu arada Çankırıspor Kulübü'nün 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 Stopaj beyannameleri ile 2006 KDV beyannameleri verilmediğinden kulübe yaklaşık 800 bin lira VERGİ CEZASI geldi!
 
Bu durumu iyileştirmek de Belediye Başkanı İrfan Dinç'in 19'UNCU PROJESİ olarak tarihe geçecektir!
 
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç bulur bir çare!
 
Atalarımız ne demiş; "Yüz verdik dayıya geldi sıçtı halıya" (!)
 
Haydi Başkan! Sıva kolları! 19. PROJEYİ DE VAKİT KAYBETMEDEN ÇANKIRI İNSANINA KAZANDIR!
 
Kim tutar seni!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler