Başkan Dinçten tanıtım atağı

Başkan Dinç'ten 'tanıtım' atağı

Belediye Başkanı Dinç, anketlerde taban yapan Çankırı Belediyesi'nin imajını ayağa kaldırma gayretinde...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, özellikle partisi tarafından yapılan kamuoyu yoklamalarında vatandaş nezdinde düşük çıkan reytingini artırma yönünde çalışmalara başladı.

İlk olarak Samanyolu Televizyonu’nun sevilen programı Maceracı’yı ağırlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç, sonrasında da ATV Haber'in Ankara yetkililerini misafir etti.
 
Maceracı programının formatına uygun bir şekilde çekim yapabilmeleri için gerekli desteği sağlayan Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Buğday Pazarı Medresesinde önemli bir sunum ritüeli haline gelen kuzinede kestane ve patates ikramı da yaptı. Burada Maceracı Murat Yeni ile bir röportaj yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’nın tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi vererek izleyecileri Çankırı’ya davet etti.
 
cankiri-irfandinc-atvekibi-sozcu-resim-021.jpg
 
ATV EKİBİ ÇANKIRI’DA
 
Tanıtım atağındaki Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Samanyolu ekibi sonrasında bu kez ATV ekibini Çankırı’da ağırladı.
 
Ankara’dan gelen ATV Ankara Temsilci Yardımcısı Faruk Demirel, Sabah Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık ve ATV muhabiri Ahmet Görmez’i Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi’nde karşılayan Başkan Dinç merkezin çalışmaları ve buradaki eserlerle ilgili röportaj verdi.
 
Bu çalışma sonrasında Tuz Mağarası ve Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi’ne geçen ATV ekibi buralarda çekimler yaparak Çankırı’dan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler