Belediyenin sesi kesildi

Belediyenin sesi kesildi

"Şehrimize taze balık gelmiştir" gibi anonslar yaşanan arızanın giderilememesi nedeniyle yaklaşık 15 gündür yapılamıyor.

Çankırı Belediyesi tarafından şehir merkezinde yapılan anonslar yaklaşık 15 gündür yapılamıyor.

Çankırılılar da anonsların yapılamaması nedeniyle başta şehre taze balık gelip gelmediğini öğrenememekle birlikte, kim ölmüş kim kalmış gibi haberlerden de bugünlerde yoksunlar.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre son günlerde cenazesi olan vatandaşların belediyeyi arayarak "anons taleplerine" belediye görevlilerinin "Sistem arızalı anonsu yapamıyoruz" şeklinde yanıt verdikleri öğrenildi.

Şehir merkezinde yaşayan birçok insanın yapılan anonslardan şikayetçi olduğu da gözönünde bulundurulursa, bugünlerde Çankırı şehir merkezinde yaşanan "anons krizi"nin nasıl çözüleceği merak konusu.

REFERANDUM YAPILABİLİR!

Şehir merkezinde Belediye tarafından yapılan anonslardan "rahatsız olan vatandaş" ile "Kimin öldüğünden haberimiz olmuyor! Cenazemizi de eşe dosta haberdar etmekte güçlük çekiyoruz! Hele hele balık geldi mi gelmedi mi hiç bilmiyoruz" şeklinde serzenişte bulunan "vatandaş" olduğu düşünüldüğünde, Çankırı Belediye Meclisi'nin konuyu kendi arasında tartışarak "anonsların devam mı" yoksa "tamam mı" kararını sokaktaki vatandaşın oyuna sunması herhalde işin en çıkar yolu.

Ne dersiniz? Ufukta bir "anons referandumu" görülür mü!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler