Beylikdüzü'nde yangın: 2 ölü

Beylikdüzü'nde yangın: 2 ölü

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan 1 kadın da hayatını kaybetti.

İstanbul-Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 61 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi; yangın sırasında paniğe kapılarak apartman girişinde bulunan beton zemine atlayan 35 yaşındaki kızı da olay yerinde can verdi.

Olay saat 19.00 sıralarında, Barış Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Kutlu Sitesi A-2 Blok'ta meydana geldi. Bina girişinde bulunan elektrik panosunda yangın çıkmasıyla merdiven boşluğunu bir anda duman kapladı.

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, sivil savunma ekipleri de yardıma geldi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri apartman girişinde çıkan yangına müdahale etti. Yangın tamamen söndürüldü.

ÜST KATLARDA PANİK
Bu sırada, üst katlarda oturan vatandaşlar panik içinde dairelerinden çıkarak aşağıya inmeye çalıştı.

Dumandan etkilenen 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ancak Emine Bekar (61) adlı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Emine Bekar'ın kızı Betül Bekar (35) ise yangın sırasında paniğe kapılıp, apartman girişinde bulunan beton zemine atladı. Ancak Betül Bekar olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis ekipleri site çevresinde güvenlik önlemi alırken, çevredeki vatandaşların korku dolu gözlerle olan biteni izlediği görüldü.

Yangının çıktığı binanın hemen yanında bulunan 1. Blok'ta oturan bir aile ise "Hiç bilmiyoruz, biz en üst katta fakat diğer blokta oturuyoruz. Bir anda başladı, yani biz bağrışmalara çıktık. Ne olduğunu bilmiyoruz. Bir kişinin atladığı söyleniyor ama ispatlanmış bir şey yok" dedi.

Polis ekiplerinin olay yeri inceleme çalışmasının ardından, Betül Bekar'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler