Böyle kavga görülmedi

Böyle kavga görülmedi

Seda Sayan Erol Köse’ye tükürdükten sonra çanta ile omzuna vurdu!

Merhum sanatçı Cenk Koray’ı anma gecesinde ortalık karıştı. Seda Sayan, çıplak fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesine koyan menajer Erol Köse’ye küfredip suratına tükürdü. Köse, çıkışta da Stelyo Pipis’in adamı tarafından yumruklandı.

Günay Restaurant’ta düzenelenen Cenk Koray’ı anma gecesinde skandal... Önce şarkıcı Seda Sayan’ın küfürlü ve tükürüklü saldırısına uğrayan herkesle kavgalı menajer Erol Köse, çıkışta da meslektaşı Stelyo Pipis’in adamı tarafından yumruklandı. Sosyal paylaşımsitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla birçok ünlüden tepki gören menajer Erol Köse, dün gece Günay Restaurant’ta düzenlenen ‘Cenk Koray Ekran Ödülleri’ gecesine katılınca ortalık karıştı.

SAYAN’IN ÇILDIRDIĞI AN
Geceye katılan Seda Sayan, Twitter’a çıplak fotoğraflarını koyan Köse’yi görünce sinirli bir şekilde üzerine yürüdü. “Şerefsiz herif. Hangi yüzle buraya geliyorsun? Senin .... s...., o.... çocuğu!” diye küfürler ettiği duyulan Sayan, önce suratına tükürdüğü Erol Köse’ye çantasıyla da vurdu. Seda Sayan’ımasasına toplanan gazetecilere şikâyet eden Köse, “Seda Sayan, bana, aileme, sülaleme hakaretlerde bulundu. Ben oturduğum yerden bile kalkmadım” dedi.

erol-kose-seda-sayan-yumruk-resim-04.jpg

Daha sonra Seda Sayan ödül almak için sahneye çıkarken, Erol Köse de Günay’dan ayrıldı. Kapıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Köse, o sırada menajer Stelyo Pipis’e dönerek “Kameralar önünde şov yapıyorsun” diye bağırdı. Bunun üzerine Pipis’in yanında çalışan Osman adlı genç, Köse’ye yumruk attı. Arbedede gömleği yırtılan Köse, yanındakilerle birlikte aracına binip olay yerinden uzaklaştı.

NE OLMUŞTU?
Sayan, geçmişte çekindiği bazı fotoğraflarını Twitter'daki hesabında yayınlayan Köse için 'örtülü şantaj' ifadesiyle 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açmış ve mahkeme kararıyla Erol Köse'ye "Twitter'da Sayan aleyhine yorum yapmama yasağı" koydurmuştu.

Köse ise "Seda Sayan'nın görselleri bütün ana gazetelerin arşivinde vardır. Özel çekim değil, gizli kamera görüntüleri değil" diyerek yayınlamaya devam etmişti. Bunun üzerine Sayan pes etti ve 139 bin takipçisinin bulunduğu 'KADIRGALISS' hesabından 'Bu kadar pisliğe itibar
edilen ortamda daha fazla bulunmak istemiyorum. Sizi seviyorum. Hoşçakalın" yazarak Twitter sayfasını kapatmıştı.

Tartışmadan sonra Seda Sayan'ın yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler