Bursada korkunç kazada intihar mektubu!

Bursa'da korkunç kazada intihar mektubu!

38 yaşındaki Kadir B. özel otomobilini, iki çocuğu ile birlikte park halindeki TIR'ın üzerine sürdü ve...

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde 2 yıl önce eşinden boşanan 38 yaşındaki Kadir B., çocukları 11 yaşındaki A.C.B. ve 8 yaşındaki E.B’nin da bulunduğu otomobili hızla park halindeki TIR’ın üzerine sürdü. Kazada Kadir B.yaşamını yitirirken, çocukları yaralandı. Kadir B., üzerinden çıkan intihar mektubunda, aralarında boşandığı eşinin de bulunduğu kişileri suçladı.
 
Olay bugün saat 03.30 sıralarında, merkez Nilüfer İlçesi Organizi Sanayi Caddesinde meydana geldi. Kadir B., 2 ay önce eşi S.S.’den boşandı. Mahkeme, çiftin çocukları A.C ve E.B’nin velayetini annelerine verdi. 
 
Hafta sonu buluşması için çocuklarını alan Kadir B., otomobiliyle yola çıktı. İddiaya göre Kadir B., otomobili park halindeki TIR’ın dorsesine hızla çarptı. Yarısına kadar TIR’ın dorsesinin altına giren otomobilde Kadir B. yaşamını yitirirken, çocukları A.C. ve E.B. ağır yaralandı. Yaralı çocuklar, sıkıştıkları araçtan güçlükle çıkarılarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
 
Kazadan sonra araç içinde inceleme yapan polisler, Kadir B.’nin cebinde intihar mektubu buldu. Bıraktığı mektupta aralarında eski eşinin de bulunduğu kişileri suçlayan Kadir B., eşi ve ismini yazdığı kişiler nedeniyle maddi ve manevi yönden bunalıma düştüğünü yazdı. Kadir B., "Çocuklarımla ölmeyi seçtim. Benim için en iyi kurtuluş yolu buydu" dedi. 
 
Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemeden sonra polis, kaza ve intihar mektubuyla ilgili soruşturmaya başladı. 
 
CENAZESİ HATAY’DA TOPRAĞA VERİLECEK
38 yaşındaki Kadir B.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından yakınları ve arkadaşlarına teslim edildi. Kadir B.’nin cenazesinin yarın Hatay’da toprağa verileceği belirtildi.
 
Çocuklardan A.C.B.’nın durumunun iyi olduğu, E.B.’nin ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.
 
Kadir B’nin geçen ağustos ayında, çalıştığı otomobil fabrikasından ayrılarak bir bilgisayar firmasına geçtiği, buradan da bir hafta önce ayrıldığı kaydedildi. Aileyi tanıyanlar Kadir B. ile eşi S.S.’den söylendiğini gibi 2 yıl önce değil, 2 ay önce boşandığını çocukların velayetinin anneye verildiğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler