Bursadan Şabanözüne cenaze aracı

Bursa'dan Şabanözü'ne cenaze aracı

Şabanözü Belediyesi ile kardeş belediye olan Bursa'nın Yıldırım ilçe Belediye Başkanı Özgen Keskin ilçeye geldi.

Şabanözü Belediyesi ile kardeş belediye olan Bursa ili Yıldırım ilçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Şabanözü'nü ziyaretinde belediyeye bir cenaze aracı hediye etti. 

08.06.2012 tarih ve 30 sayılı Meclis kararı ile Şabanözü Belediyesinin, 04.07.2012 tarih ve 426 sayılı meclis kararı ile Yıldırım Belediyesi ile karşılıklı olarak kardeş belediye ilanından sonra Kardeşlik Projesi olarak Yıldırım Belediyesi tarafından “İş Arayanlar Aranıyor” basın toplantısı için Başkan Çapcı’nın Yıldırım Belediyesini ziyareti sonrası Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 12 Eylül 2012 Çarşamba günü iade-i ziyarette bulundu.
 
Belediyeler arasında karşılıklı sosyal-kültürel faaliyetlerde bulunmak, araç, malzeme ve istihdam konularında yardımlaşmak amacıyla oluşturulan kardeşlik projesinden sonra Şabanözü’nde çalışmak üzere ilk müracaat eden kafile ile Yıldırım Belediyesinin Şabanözü belediyesine hediye ettiği cenaze aracıyla birlikte Şabanözü'ne gelen Belediye Başkanı Özgen Keskin ve beraberindeki heyet Belediye önünde halay ekibinin gösterileriyle karşılandı. 
 
Karşılama sonrası Başkan Keskin, beraberindeki heyet ile birlikte yemek yedi. Başkan Çapcı yemekte yaptığı konuşmada “Kardeş belediyemiz Yıldırım Belediyesinin Başkanı ve heyeti olarak ilçemizde olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu, çalışmak için ilk kafiledeki işçi adayı arkadaşlarımıza belediye olarak destek olacaklarını ve sonraki zamanlarda devamını beklediğini, ayrıca Yıldırım Belediyesinin belediyemize hediye ettiği araç için belediyemiz ve ilçe halkı adına çok memnun olduğunu, kardeşlik projesinin bu tür karşılıklı dayanışmalarla devam edeceğini” belirterek Başkan Keskin’e bir plaket hediye etti. 
 
Başkan Keskin de “Şabanözü ile kardeş belediye olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek kardeşlik projesi kapsamında Yıldırım ilçesinde “İş Arayanlar Aranıyor” ilanı yaptıklarını ve müracaat eden ilk kafile ile birlikte Şabanözü’ne geldiklerini, bu işsiz hemşehrilerine iş imkanı sağladığı için Başkan Çapcı’ya teşekkür ederek karşılıklı olarak proje kapsamında hediye bir cenaze aracı da getirdiklerini, bu tür dayanışmaların devam edeceğini” söyleyerek Başkan Çapcı’ya kestane şekeri ile birlikte bir plaket hediye etti.
 
yildirimbelediyesi-sabanozu-cenazearaci-sozcu-resim-091.jpg
 
Yemekten sonra Başkan Çapcı’nın makam odasındaki sohbet sonrası ilçeyi ve sanayi bölgesini gezen Başkan Keskin, bu tür ziyaretlerin ve karşılıklı yardımlaşmaların devam edeceğini, Şabanözü'nü çok beğendiğini belirterek ilçeden ayrıldı. 
 
Başkan Keskin ile beraber Şabanözü'ne çalışmaya gelen Yıldırımlı Çankırılılar'a Belediyemizce fabrikalar ve kalabilecekleri konutlar gezdirildi. İlçemiz şartlarını ve çalışma ortamlarını beğenen işçilerin birkaç gün içerisinde evlerini taşıyarak işe başlayacakları öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler