ÇANDEF sahaya indi

ÇANDEF sahaya indi

İstanbul'daki Çankırılılar'a ait stk'ların tepe kuruluşu ÇANDEF, hafta sonunda ilçe ve köylerde yapılan etkinliklerde kendisini gösterdi.

ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş ve yönetim kurulu üyeleri, geride bıraktığımız cumartesi ve pazar günleri Çankırı'nın Atkaracalar, Kurşunlu, Korgun ve Orta ilçelerinde yapılan çeşitli etkinliklerde bulunarak birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Cumartesi günü Atkaracalar ilçesinde Hoş İslamlar Şöleni ile Kurşunlu'ya bağlı Sumucak köyünün etkinliklerinde bulunan ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş burada yaptığı konuşmalarda Çankırı insanının kendisine olan özgüvenini daha belirgin olarak ortaya koyması gerektiğine işaret etti.
 
Pazar günü de başta Korgun'a bağlı Alpsarı göletinde yapılan etkinliğe katılan Başkan Yartaş ve beraberindekiler daha sonra Orta'ya bağlı Gökçeören köyü ve Yaylakent şenliklerine de katılarak burada başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve vatandaşlarla görüştüler.
 
candef-atkaracalar-vahapyartas-sozcu-resim-72.jpg
 
ÇANDEF'İN ÜYELERİYLE İLİŞKİLERİ DAHA DA SICAKLAŞACAK
Geride bıraktığımız hafta sonu yapılan ziyaretlerle ilgili olarak Sözcü18'e konuşan ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş "Değerli hemşerilerimin düzenledikleri etkinliklere bizleri davet etme gibi bir nezaket göstermeleri karşısında 'davete icabet etmemek' olmaz diye düşünüyorum. Bununla birlikte ÇANDEF'in yönetim kurulu üyelerimizle beraber, federasyona üye derneklerimizin bizlerden beklentilerini yerinde alarak gelecekteki işbirliğimizin daha da pekiştirilmesi yönünde neler yapabileceğimize ilişkin görüş alışverişlerimiz gerçekleşiyor. Katılımcı demokrasinin gereği olan bu tür ziyaretlerle ÇANDEF'in geleceğe çok daha sağlıklı bir zeminde ilerleyeceğini düşünüyor, karşılıklı ziyaretlerimizin mübarek ramazan ayı içerisinde daha da artarak devam edeceğini söylemek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler