ÇANDEF'in yeni başkanı: Zeynettin Aydın

ÇANDEF'in yeni başkanı: Zeynettin Aydın

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) 7. Genel Kurulu bugün gerçekleşti. 3 adayın yarıştığı genel kurulda Zeynettin Aydın 332 oyla Genel Başkanı oldu.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)'in 7'nci Genel Kurulu bugün Bağlarbaşı Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Zekeriya Açıkgöz'ün iki dönem yürüttüğü başkanlığı kongrede yarışan 3 adaydan birisine teslim edeceği güne Çankırılılar büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ve M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker'in de izlediği kongrede başkan adayları Hüseyin Pilavcı, Zeynettin Aydın ve Mevlüt Kandemir yarıştılar. Toplam 811 delegeden 611'nin kart aldığı ve 588'inin de sandıklarda oy kullandığı öğrenildi.

VE YENİ BAŞKAN: ZEYNETTİN AYDIN
Genel Kurul'da sayım tamamlandı ve başkan adaylarından Mevlüt Kandemir 38, Hüseyin Pilavcı 218 oy alırken Zeynettin Aydın 332 oyla ÇANDEF Başkanlığına seçildi.

Zeynettin Aydın'ın başkanlığa seçildiği Genel Kurul'da yeni ÇANDEF yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU
Zeynettin Aydın (Başkan)
Mehmet Altıntop, Erol Tepebaşı, Arif Öztürk, Harun Oflaz, İsmail Kılıçaslan, İsmail Altun, Osman Akkaya, Önder Tozan, Kuddusi Karagöz, Kadir Kandırmaz, Hüseyin Koca, Samet Özdemir, Yaşar Çeribaş, Kadir Karahan, Arif Şengül, Can Anbarkaya, İsmail Oyanık, İlyas Karakuş ve Yahya Güler.

DENETLEME KURULU: İsmail Güvenç, Zeynel Yola ve Ömer Lütfü Pusat

MERKEZ DİSİPLİN KURULU: Talat Özdemir, Dursun Kale ve Hüseyin Yaman

candef-baglarbasi-kongre-resim-03.jpg

YENİ BAŞKAN AYDIN'DAN SÖZCÜ18'E İLK AÇIKLAMA
Kongre sonrası Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye ilk açıklamasını yapan ÇANDEF'in çiçeği burnunda yeni başkanı Zeynettin Aydın; "İstanbul'da yaşayan Çankırılı hemşehrilerimin ve kongre delegelerinin teveccühleriyle seçilmiş olduğum ÇANDEF Genel Başkanlığını ekip arkadaşlarımla birlikte layıkıyla yerine getirebilmenin gayretinde olacağım. ÇANDEF olarak İstanbul'da var olan gücümüzü daha ileriye taşımak için tüm imkanlarımızı zorlayacak ve teslim aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için ter akıtacağım. Sizlerin aracılığıyla Genel Kurul'da bana oy veren vermeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Seçim salonda kaldı şimdi çalışma zamanı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler