Çankırı Belediye Başkanı her cuma vatandaşı dinliyor

Çankırı Belediye Başkanı her cuma vatandaşı dinliyor

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, "mahalle buluşmaları"na başladı. Muhtarlar öncülüğünde her cuma farklı bir mahallenin sakinleri ile bir araya gelerek, onların istek, öneri ve şikayetlerini dinliyor.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Mahalle Buluşmaları”na başladı.  Belediye çalışmaları hakkında vatandaşlarla istişare eden Başkan Esen, muhtarlar öncülüğünde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek onların istek, öneri ve şikâyetlerini dinliyor.

Çankırı Belediyesi, ortak akıl ve ortak karar hamlesi ile “Mahalle Buluşmaları”nı başlattı. Her hafta Cuma günü düzenlenen halk gününde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Esen, düzenlenecek mahalle toplantıları ile her mahallenin sakinleri ile ayrı ayrı istişare edecek.

KIRKEVLER MAHALLE SAKİNLERİ SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ BAŞKAN ESEN'E İLETTİLER
Yerel yönetimin halkla iç içe olmasını sağlamak, birlik ve beraberliği artırmak, istek ve önerileri dinlemek, sorunları daha hızlı çözüme kavuşturmak amacı ile düzenlenen mahalle buluşmalarının ilki, Kırkevler Mahallesi sakinleri ile gerçekleşti. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde yoğun katılım ile gerçekleşen istişare toplantısında vatandaşların ucuz konut isteği öne çıkan konular arasında yer aldı.

Beldiye Başkanı Esen, şehri halkın istek ve öngörüsü doğrultusunda, onların elzem ihtiyaçlarına karşılık verecek projeler ile ekonomik bir kent yapmaya çalıştıklarını ifade ederek; Çankırı’da kültür ve turizm temelli bir kent ekonomisi oluşturmak istediklerinin altını çizdi. 

cankiri-belediye-mahalle-toplantilari-resim-0121.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler