Çankırı Belediyesi personeli içerisinde Corona patlaması!

Çankırı Belediyesi personeli içerisinde Corona patlaması!

Ülke genelinde uygulanan pandemi yasaklarına karşın Çankırı Belediyesi çalışanları arasında Covid-19 testi pozitif çıkanların sayısı giderek artıyor. Belediye çalışanlarının tamamı pazartesi günü testten geçirilecek.

Edinilen bilgilere göre Çankırı Belediyesi personeli arasında koronavirüse yakalanmış çok sayıda kişinin olduğu öğrenildi. Testleri pozitif çıkanlar arasında başta Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde vekaleten oturan Ahmet Erbir ile İmar Müdiresi Seda Yazıhan'ın bulunduğu öğrenildi.

BELEDİYE'DEKİ VAKA ARTIŞLARININ ARDINDA
ESNEK ÇALIŞMA UYGULAMASININ SONLANDIRILMASI GÖSTERİLİYOR
Belediye personeli arasında son günlerde hızla artan coronavirüs vaka olaylarına gerekçe olarak 'esnek çalışma uygulaması'nın Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen tarafından sonlandırılması gösteriliyor. 

Yeni yılın ilk haftasına kadar 'esnek çalışma uygulaması' ile personelin mesaiye bir gün gelip bir gün gelmediği ifade edilirken bu uygulamaya geride bıraktığımız hafta başında son verildiği öğrenildi.

PERSONELİN TAMAMI PAZARTESİ GÜNÜ TESTE TABİ TUTULACAK
Öte yandan çalışanlarda coronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle Çankırı Belediyesi personelinin tamamı 18 Ocak Pazartesi günü teste tabi tutulacağı da edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler