Çankırı Belediyesi'nde 'liste hazırlandı' iddiası

Çankırı Belediyesi'nde 'liste hazırlandı' iddiası

Sözcü18'den yine gündem yaratacak bir haber...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in, kendisine gelen 'raporlar' (!) doğrultusunda yaklaşık 35 belediye çalışanın iş akdini önümüzdeki hafta içerisinde sonlandıracağı iddia edildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen ihbar telefonundaki iddia sahibi; "Bayram öncesi 35 kişilik bir liste hazırlandı. Bu listede ismi yazılanların iş akitleri bayram öncesi sonlandırılacaktı, ancak Başkana karşı oluşacak infialin dozajını azaltma amacıyla operasyon bayram tatili sonrasına bırakıldı." şeklinde konuştu.

FETÖCÜLER Mİ YOKSA ...
Haber merkezimizin konuyla ilgili olarak yaptığı araştırma sonrası elde ettiğimiz bilgilere göre iş akitleri sonlandırılacak personelin büyük bir bölümünün taşeron hizmetlerinde çalışanları kapsadığı ancak bu isimlerin de FETÖ mensubu olmalarının zayıf ihtimal olduğu ortaya çıktı.

HÜSEYİN FİLİZ YANLILARI OLABİLİR!
Son aylarda bölge milletvekili Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı İrfan Dinç arasında yaşanan sıcak savaşı önümüze koyduğumuzda, Çankırı Belediyesi'nde çalışan personel arasında isimleri tespit edilen 35 kişinin milletvekili Filiz yanlısı olabilme ihtimali çok daha ağır basıyor.

Ayrıntılar geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler