Çankırı Belediyesinden personele toplu mobbing (!)

Çankırı Belediyesi'nden personele 'toplu mobbing' (!)

Çankırı Belediye çalışanları dün akşam mesai bitiminde 'imza karşılığı' toplantıya çağırıldı...

Edinilen bilgilere göre Çankırı Belediye çalışanları, müdürlerden şeflere, sözleşmeli işçilerden kadrolu memurlara kadar yaklaşık 600 kişilik personel dün akşam Belediye İş Merkezi'ndeki Uzay Düğün Salonunda 'imza karşılığı' biraraya getirildi.

TOPLANTININ AMACI SALONDA AÇIKLANDI!
Dün (6 Mart 2013 Çarşamba) mesai saati içerisinde belediye personeline yapılan duyuruda 'mesai bitiminde çalışanların Belediye İş Merkezi'ndeki Uzay Düğün Salonunda hazır bulunmaları' istendi.

Mesai bitiminde belirtilen adrese giden Çankırı Belediyesi çalışanları, girişte daha önce hazırlanan imza tutanaklarını imzalayarak salona alındılar.

Salonda toplanan yaklaşık 600 kişilik topluluğa konuşan 'Belediye yetkilisi'; "Bizlerin tespit edeceği arkadaşlar, gün ve saati kendilerince uygun görülecek zamanda Belediye Başkanımızın toplantıya katılacağını ifade ederek evlerinde toplantı düzenleyecekler. Belediye Başkanımız da o gün belirtilen adresi ziyarete gelerek Belediye çalışmalarını orada hazır bulunanlara aktaracak." dedi.

İL BAŞKANI ÇİVİTCİOĞLU: BİLGİM YOK
Yaşanan gelişme sonrası kendisine ulaştığımız AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu "İfade ettiğiniz konu ile ilgili benim herhangi bir bilgim yok. Sayın Başkan'ı arayarak durumu öğrenirim" dedikten sonra "Yaşanan olay Belediye Başkanı İrfan Dinç'in seçim startı verdiğini gösterir mi?" şeklindeki sorumuza ise Başkan Çivitcioğlu "Olabilir. Belediye Başkanı İrfan Bey yapılacak seçimlerde 'aday adayı' olduğunu ifade ediyor. Bu da gayet normal. Demek ki kendi programı dahilinde seçim çalışmalarına başlamış" dedi.

MOBBİNG NEDİR?
MOBBİNG KARŞISINDA ÇALIŞANLARIN HAKLARI NELERDİR?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler